Gem annonce

Genopslag - Teknik- og miljøchef

Silkeborg Kommune

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
06-05-2019

Del dette job

Kontakt
Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg
Kontakt
Jann Hansen
Tlf
21485543
Søvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-05-2019
Udløber
27-05-2019
Kviknummer
330017575
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Offentlig
Stillingsbetegnelse
Chef
Afdelingschef, offentlig administration
Sprog
Dansk Læse/ tale


Du er en stærk og engageret leder, der kan inspirere og motivere 250 kompetente medarbejdere og sætte retningen for teknik- og miljøområdet i Silkeborg Kommune.


Silkeborg er midt i et historisk byggeboom. Nye bydele skyder op, og midtbyen er under store forandringer. Flere virksomheder slår sig ned, og op mod 1.000 nye borgere flytter hvert år til kommunen.

Vi er Danmarks 10. største kommune og et ressourcestærkt fællesskab med over 93.000 aktive og engagerede borgere, og med et mål om at være 100.000 i 2025.

Du kommer til at stå i spidsen for hele teknik- og miljøområdet, som skaber rammerne for kommunens udvikling og det gode liv for borgerne. Du får ledelsesansvar for fem dygtige sektionsledere og ca. 250 engagerede medarbejdere, og du bliver samtidig en del af kommunens øverste koncernledelse.

Du bliver sparringspartner og rådgiver for de politiske udvalg, og du er ansvarlig for de dagsordener, der bringes for udvalgene.

Store klimaambitioner frem mod 2025
Klima og bæredygtighed spiller en stadig større rolle i vores planlægning, og vi har en ambition om at være CO2-neutral i 2025. Du får en vigtig rolle i at realisere den målsætning og præsentere Byrådet for en klimaplan, der viser vejen til det ambitiøse mål.

Du vil følge de planlagte infrastrukturprojekter til dørs og du vil stå for planlægningen af et nyt sammenhængende kollektivt trafiksystem.

Ledelse og samarbejde på tværs
Som teknik- og miljøchef refererer du til direktøren med ansvaret for blandt andet teknik- og miljøområdet og bliver medlem af kommunens koncernledelse, som består af direktionen og cheferne for kommunens ti afdelinger og stabe.

Koncernledelsen er kommunens øverste koordinerende strategiske ledelsesforum, og som teknik- og miljøchef skal du aktivt medvirke til at udvikle, koordinere, aftale og realisere tværgående initiativer. Du skal derfor have mod og lyst til også at tage et fælles kommunalt ansvar.

Profil med solid ledelseserfaring og politisk tæft
Teknik og miljø er et område, der har stor bevågenhed fra både borgere, erhvervsliv, presse og politikere i kommunen. Derfor forventer vi, at du har erfaring med området og forstår, hvad det vil sige at arbejde og agere i en politisk styret organisation som en kommune, hvor borgere, pressen og andre interessenter er tæt på. Derudover kan du dokumentere gode resultater med ledelse i en politisk styret organisation og ved, hvad det vil sige at lede fagmedarbejdere.
 
Vi ønsker os en profil med følgende ballast:
 

 • Du har politisk tæft og evner den politiske rådgivning og håndtering, og du medbringer erfaring med arbejdet inden for teknik- og miljøområdet.
   
 • Tillid og dialog er dit naturlige udgangspunkt - både i forhold til borgere, medarbejdere og politikere. Du har respekt for den politiske styring, og som person trives du med både selv at stå på mål og at spille andre gode.
   
 • Du evner på en helt naturlig måde at etablere gode og konstruktive relationer til eksterne interessenter og aktører.
   
 • Du er dygtig til at kommunikere og kan levere klare budskaber til såvel ledere og medarbejdere som samarbejdspartnere, og du forstår at samle organisationen om kommunens visioner om vækst og udvikling.

   
 • Du er ambitiøs og visionær på kommunens vegne, og du vil gerne sætte synlige aftryk.

 
 
Forventet tiltrædelsesdato: 1. august 2019.
 
Om Teknik- og Miljøafdelingen
Teknik- og Miljøafdelingen arbejder blandt andet med byudvikling, mobilitet, kollektiv trafik, anlæg, drift af veje samt natur og miljø.

På Silkeborg Kommunes hjemmeside, 
http://www.silkeborg.dk/ kan du læse mere om kommunens strategiplan, ledelsesgrundlag samt finde Job- og personprofilen m.v: Bliv leder hos os.

Yderligere information:
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte direktør Jann Hansen på tlf. 2148 5543.

Ansættelsesprocessen:
Ansøgningsfristen til stillingen er mandag 27. maj 2019 kl. 12.00.
Første samtalerunde finder sted 6. juni 2019 og anden samtalerunde afholdes 18. juni
2019.
 
Kandidater, der går videre til anden samtale, skal gennemføre en Garuda kompetenceprofil. 
 
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Billund Kommune

Beskæftigelse, Økonomi & Personale

Del dette job

Virksomhedsinformation
Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg
Kontaktperson
Jann Hansen
Tlf
21485543
Adresse
Søvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-05-2019
Udløber
27-05-2019
Kviknummer
330017575
Jobtype
Fuldtid
Fag
Offentlig
Stillingsbetegnelse
Chef
Afdelingschef, offentlig administration
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce