Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Grafiker til digitalt læringsteam i Administrations- og Servicestyrelsen i Herning

Skatteforvaltningen, Herning

Herning, Vestjylland

Indrykket
15-10-2021

Del dette job

Kontakt
Skatteforvaltningen, Herning
Brændgårdvej 10
7400 Herning
Tlf
72371929
Kontakt
 
Tlf
72383753
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-10-2021
Udløber
31-10-2021
Kviknummer
LJA-82822983
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media, Kunst, kultur og sport

Har du erfaring med at udarbejde grafisk materiale til digitale læringsforløb? Trives du med at være i tæt kontakt med såvel forretning som egen organisation og yde professionel sparring? Og vil du være med til at bygge et team op, der primært arbejder online? Så er du måske vores nye kollega i kontoret for Kompetencer og Læring.

Det digitale læringsteam – dit team
Du bliver en del af Kontoret Kompetencer og Læring, hvor vi lige nu er 25 engagerede kollegaer. Vi har et bredt tværfagligt samarbejde med hele Skatteministeriets koncern, hvor vi rådgiver om og leverer kompetenceudvikling og andre tværorganisatoriske tiltag.

I det digitale læringsteam, bliver du en del af et velfungerende kollegialt team, hvor der er højt til loftet, og dine dygtige kollegaer står klar med hjælp og faglig sparring. Du får god mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt gennem de mange spændende opgaver og samarbejdet med kollegaer. Efterspørgslen på vores kompetencer i teamet og herunder grafisk materiale er stigende. Derfor søger vi en ny kollega, som brænder for at designe grafiks indhold til både e-læring og anden digital formidling. Vi har høje ambitioner, og vores kunder i Skatteministeriets koncern har store forventninger til vores ydelser. Vi leverer digital kompetenceudvikling fra højeste ledelsesniveau til det operationelle niveau, hvor tingene sker.

I teamet arbejder vi hybridt, hvilket betyder, at den daglige kommunikation foregår mest over Microsoft teams, og at du kun skal møde fysisk på Brændgårdvej 10, 7400 Herning en gang om ugen. Vi ser derfor gerne ansøgninger fra kandidater i hele landet.

Dine primære opgaver
Med udgangspunkt i din faglighed og din rolle vil du få ansvaret for at designe grafisk indhold, som er med til at omsætte kundens krav til motiverende og effektskabende digital kompetenceudvikling.

Du skal agere som professionel samarbejdspartner for vores kunder og indholdsleverandører og facilitere processen fra udarbejdelsen af manuskripter/storyboards, produktionen af det grafisk indhold og implementeringen i digitale læringsmateriale som fx består af e-læringsforløb, videoer og digitale guides. Vi forventer, at du er vores grafiske pioner, som guider os andre og sikrer ensretning, nyudvikling og fremdrift inden for området. Det kræver derfor at du har digitalt mindset

Dine kompetencer
Vi forventer, at du har et højt energiniveau og tager ansvar for opgaverne fra første henvendelse til den afsluttende evaluering. Dertil forventer vi, at du har erfaring med nedenstående kompetenceområde:

 • At udarbejde grafik til digitale læringsforløb
 • At designe brugergrænseflade UI - Interfaceses
 • At producere grafik til videoer – evt. motion graphics
 • At du er superbruger i Adobe Creative Cloud.programmerne (særligt Photoshop, Illustrator, Premiere Pro og AfterEffects)
 • At udarbejde manuskripter/storyboards, samt en interesse for hvordan grafik og ord hænger sammen
 • At kommunikere komplekse tekniske begreber på en let og forståelig måde
 • At overskue flere projekter uden at miste overblik eller momentum
Du har med fordel erfaring med:

 • At udvikle digital læring
 • At indtænke læringsteori i det grafiske materiale
 • At indarbejde user Experience og interaktionsdesign i dine produktioner
 • At arbejde i e-lærings software som Articulate 360 - Storyline
Vi ser gerne, at du har en baggrund som grafiker, grafisk designer eller lignende, og at du har en relevant videregående uddannelse. Vi lægger stor vægt på, at du kan vise konkrete eksempler på projekter, du tidligere har arbejdet på. Vi opfordrer derfor til, at du vedlægger disse i din ansøgning.

Arbejdsmiljø præget af samarbejde og udvikling
Du kan se frem til at blive en del af et engageret og tillidsbaseret arbejdsmiljø præget af tæt samarbejde og viljen til at lykkes, og hvor der er plads til videreudvikling. Desuden tilbyder vi en alsidig hverdag, hvor dine arbejdsopgaver påvirkes af forretningens nuværende behov og efterspørgsler. Du vil indgå i et grundigt introduktions- og oplæringsforløb for hurtigt at kunne indgå i teamets opgaver.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest søndag den 31. oktober 2021. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Daniel Aagaard Rasmussen på daniel.rasmussen@adst.dk eller +45 72 38 37 53. Det må forventes, at der indgår en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Vi forventer ansættelsesstart den 1. januar 2022 eller hurtigst muligt.

?Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver på adressen Brændgårdvej 10, 7400 Herning.

Administrations- og Servicestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Herning
Brændgårdvej 10
7400 Herning
Tlf
72371929
Kontaktperson
 
Tlf
72383753
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-10-2021
Udløber
31-10-2021
Kviknummer
LJA-82822983
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media, Kunst, kultur og sport
Beliggenhed