Gem annonce

Indkøber og Produktudvikler

PRO&CO A/S

Ikast-Brande, Midtjylland

Indrykket
29-06-2020

Del dette job

Kontakt
PRO&CO A/S
Industrivej 29
7430 Ikast
Kontakt
 
Tlf
96603201
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-06-2020
Udløber
24-08-2020
Kviknummer
LJA-80560392
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Detail- og engroshandel, Marketing

Brænder du for velvære samt pleje- og livsstilsprodukter af høj kvalitet? Har du en kreativ sans, øje for detaljen og kan du gennem produktudvikling og indkøb sikre, at Meraki styrker sin markedsposition? Så har vi måske jobbet til dig.

Til en unik stilling hos Society of Lifestyle søger vi den person, der med et højt drive og mod kan indtræde i rollen som indkøber og produktudvikler på brandet Meraki, der består af velvære- og hudplejeprodukter samt accessories. Her får du ansvar for at skabe inspirerende og kommercielle produkter af høj kvalitet, der passer til virksomhedens øvrige kollektion.

Arbejdsopgaverne
Med kreativt input til ingredienser, funktioner og udseende gør du idéer mulige, så kommercielle og inspirerende produkter bliver skabt. Du bliver tovholderen, som kan strukturere og bevare overblikket og samtidig involvere og motivere folk omkring dig. Hertil får du ansvar for at idenficere de rette leverandører, sikre de bedste aftaler og bidrage til, at brandet vision realiseres. Du får del i ansvar for produkter, emballage, æsker og etiketter, og du formår at se det hele i en sammenhæng med den øvrige kollektion og de trends, der er indenfor dit kerneområde. Stillingen vil udfordre såvel dit kreative talent som købmandsskabet, da du skal tage teten på at planlægge leverancer, forhandle med leverandører, sikre kvalitet, besøge diverse fagmesser og formidle din viden til salgsafdelingen, så de kan bringe de nye produkter ud i verden.

Du bliver en del af et ambitiøst team, der løfter i flok og sætter pris på hinanden. Hverdagen er fagligt krævende, men med plads til sjov, smil og godt humør. Du får reference til indkøbschefen.

Dine kvalifikationer
Det er af afgørende betydning, at du har stor faglig viden og passion omkring produkterne. Det vil sige et grundigt kendskab til plejeprodukter, evt. med en baggrund som kosmetolog el. lign. Du har kendskab til kosmetikforordningen, mærkningsordningerne, og er god til at sætte dig ind i de gældende lovgivninger på kosmetik- og plejeområdet. Derudover har du erfaring med indkøb og sourcing, gerne i Europa og Asien, da du skal varetage kontakten til leverandører her.

Du er motiveret af at skabe resultater og kan med en passioneret tilgang til produktudvikling og en kommerciel forståelse understøtte forretningen gennem indkøb og forretningsudvikling. Du forstår værdien af det gode samarbejde, og du er god til at skabe relationer.

Virksomheden
Society of Lifestyle er en ambitiøs og dynamisk organisation, hvor personligt ansvar og engagement har afgørende betydning. Du bliver en del af en sund, familieejet virksomhed med tre stærke kerneværdier: ærlighed, passion og innovation. Som medarbejder hos Society of Lifestyle er det din fornemste opgave at være ambassadør for, at værdierne efterleves i hverdagen, både internt og eksternt.

Det er en fuldtidsstilling med primær arbejdssted på virksomhedens kontor i Ikast

Society of Lifestyle er et inspirerende livsstilsunivers med fire stærke brands: House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki og Monograph. Society of Lifestyle giver dig inspiration til at indrette en hverdag med glæde og rum til at leve. Det er en familieejet multibrand virksomhed, der tilbyder produkter og brands, der rammer tidens trends og forbrugertendenser. Dét gør de ved altid at holde fast i passionen for interiør, design, mad, stil og velvære og ved hele tiden at være i bevægelse, nyskabende og kreative. Deres historie startede i 2001 under navnet House Doctor og i 2019 skiftede de navn til Society of Lifestyle.

Send din ansøgning til PRO&CO, hurtigst muligt, via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Industrivej 29
7430 Ikast
Kontaktperson
 
Tlf
96603201
Adresse
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-06-2020
Udløber
24-08-2020
Kviknummer
LJA-80560392
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation, Detail- og engroshandel, Marketing
Beliggenhed
Gem annonce