Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Indkøbschef

DEIF A/S

Skive, Vestjylland

Indrykket
07-05-2022

Del dette job

Kontakt
DEIF A/S
Frisenborgvej 33
7800 Skive
Tlf
+4596149614
Kontakt
 
Tlf
+4596145733
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2022
Udløber
03-06-2022
Kviknummer
LJA-83591327
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Marketing, Ledelse, Detail- og engroshandel

Har du solid erfaring inden for ledelse, indkøb og leverandørforhandling? Kunne du tænke dig at få ansvaret for  indkøbsfunktionen i en markedsledende virksomhed samt være med til at gentænke en global forsyningskæde, så den bliver mere bæredygtig? Så er det måske dig, vi står og mangler!

Lige nu søger vi en erfaren Indkøbschef med stærke menneskelige kompetencer
Med reference til vores Vice President for Supply Chain Management, vil du som vores nye Indkøbschef få det samlede ansvar for indkøbsfunktionen i DEIF A/S. Du får en central rolle i forhold til at sikre forsyningskæden i virksomheden. Indkøbsfunktionen består af syv dedikerede og kompetente medarbejdere, som alle vil have direkte reference til dig. Som indkøbschef vil du være en del af udvikling og implementering af relevante funktionsplaner, som skal understøtte vores ambitiøse 2030-strategi.

Du får en spændende hverdag, hvor du blandt andet skal stå for at:

  • Udvikle funktionen således at den understøtter vores vækststrategi
  • Coache medarbejdere i forhold til opgaveindhold, prioritering og beslutninger
  • Udvikle, implementere og eksekvere indkøbsstrategien
  • Definere og opsætte KPI’er, som sikre, at vi når vores strategiske målsætninger
  • Opbygge relationer til fremtidige leverandører og partnere
  • Agere leverandøransvarlig for udvalgte leverandører og partnere
  • Agere compliance-ansvarlig (varekøb)

”Som vores nye indkøbschef vil du få en bred kontaktflade både internt og eksternt, på et strategisk og taktisk niveau. For at få succes i jobbet skal du have stærke menneskelige kompetencer og besidde evnen til at skabe et fællesskab, der trækker i samme retning og kunne opbygge stærke relationer med strategiske partnere uden for DEIF A/S. Derudover er det vigtigt, at du har gode analytiske evner, er innovativ og løsningsorienteret”, fortæller Jette-Marie Kragh, VP, Supply Chain Management 

Vores forventninger til dig
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesbaggrund kombineret med minimum 2-3 års erfaring med indkøb og ledelse, gerne fra en tilsvarende rolle i en international produktionsvirksomhed i elektronikbranchen. Kombineret med din gode økonomiske forståelse og analytiske sans har du et stærkt kommercielt mindset og er god til at kommunikere og samarbejde med kollegaer på tværs af organisation og eksterne interessenter.

Det et krav, at du kan formulere dig på dansk og engelsk på forhandlingsniveau, både i skrift og tale.

Hvad kan du forvente af DEIF?
Vi kan tilbyde dig et job i en stærkt værdibaseret organisation, hvor vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden med at få succes. Selvom DEIF er en global virksomhed med kolleger i mange forskellige lande, er vi forenet i et stærkt ønske om at gøre det bedste for vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø med fokus på løbende læring, selvstændig opgaveløsning og udstrakt samarbejde. I dagligdagen tilbyder vi fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage. DEIF er meget optaget af social ansvarlighed og samfundsansvar, og vi har et helt særligt fokus på bæredygtighed. Vi har derfor indført vores eget etiske regelsæt (Code of Conduct), der bygger på internationalt anerkendte konventioner om menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.

Interesseret?

Send din ansøgning og CV snarest via vores hjemmeside https://www.deif.com/career/job-openings/. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte VP, Jette-Marie Kragh, på +45 9614 5733 eller på e-mail jgk@deif.com.

____________________________________________________________________________________

”Vi vil gerne klæde dig godt på til at søge stillingen, så derfor tilbyder vi dig her et gratis online-kursus med det vigtigste, du skal vide for at komme i betragtning til jobbet. Træningen tager ca. 1 time at gå igennem – og du kan let plukke i de enkelte emner udfra dit behov. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig at lykkes bedst muligt – allerede INDEN du bliver ansat.

Klik her og sign-up til vores Ansøger-træning: https://hrcaseforum.simplero.com/page/185497-deif-ansoeger

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
DEIF A/S
Frisenborgvej 33
7800 Skive
Tlf
+4596149614
Kontaktperson
 
Tlf
+4596145733
Adresse
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-05-2022
Udløber
03-06-2022
Kviknummer
LJA-83591327
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation, Marketing, Ledelse, Detail- og engroshandel
Beliggenhed