Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ingeniør til Trafik og Veje

Teknik & Miljø

Viborg, Midtjylland

Indrykket
03-10-2022

Del dette job

Kontakt
Teknik & Miljø
Prinsens Alle 5
8800 Viborg
Kontakt
 
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-10-2022
Udløber
29-11-2022
Kviknummer
LJA-84090045
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og naturvidenskab, Bygge og anlæg

Vil du være med til at planlægge, projektere, anlægge og drive fremtidens infrastruktur i en af landets største kommuner ?

Så er det lige dig, som vi søger. Vi kan bruge ingeniører med både kort og lang erfaring. Vi sammensætter jobbet ud fra dine kvalifikationer og dine ønsker indenfor drift og anlæg.

Vi har gang i mange spændende planlægnings- og anlægsprojekter, og ser ind i en periode, hvor der skal anlægges motorvej ved Viborg. Vi har også en større bestillerfunktion på vores driftsopgaver med et årligt driftsbudget på ca. 145 mio. kr.

Du bliver en del af team Drift og Anlæg. Teamet varetager alle drifts- og anlægsopgaver indenfor vejskel samt byggemodning og salg af byggegrunde. Anlægsprojekterne strækker sig fra større anlæg som p-huse, rundkørsler, stibroer og cykelstier til mindre anlæg som forskellige fartdæmpende foranstaltninger. Driftsopgaverne er både almen drift, asfaltbelægninger, bygværker, vintertjeneste mm.

Dine primære arbejdsopgaver vil være anlægsprojekter i samarbejde med de øvrige ingeniører i teamet. Som bygherre i Viborg Kommune varetager du hele processen fra planlægning til udførelse i samspil med rådgivere og entreprenører. Vi lægger vægt på, at du kan styre økonomi, tid og kvalitet samt evner god kommunikation.

Hvis du også ønsker at indgå i driftsopgaverne, vil din funktion være bestiller i samarbejde med de øvrige bestillere i teamet. Du vil få dit eget driftsområde, hvor du indgår i et tæt samarbejde med vores Park og Vej om varetagelse af driftsområdet. Alle vores driftsopgaver har været udbudt, og der ligger et gennemarbejdet materiale at arbejde ud fra.

Trafik og Veje er en del af Teknik & Miljø og hører ind under chefområdet Trafik, Ejendomme og Sekretariatet. Vi er 20 medarbejdere i afdelingen, der er opdelt i tre teams:

 • Drift og Anlæg
 • Myndighed
 • Planlægning og Mobilitet

Om dig
Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer:
 • Uddannelse som vejingeniør, anlægsingeniør, bygningsingeniør eller tilsvarende
 • Gerne erfaring med vejanlæg og/eller vejdrift
 • Kan arbejde tværfagligt
 • God til at kommunikere effektivt og præcist både mundtligt og skriftligt
 • Har øje for rettidig information og inddragelse

Som person ønsker vi, at du:
 • Evner at håndtere flere sager samtidig uden at miste fokus
 • Er god til at samarbejde med andre
 • Har let til smil og et godt humør

Vi tilbyder et udfordrende og spændende job, der er præget af selvstændighed og ansvar i opgaveløsningen. Vi har et godt socialt og stærkt fagligt miljø, hvor videndeling, helhedstænkning, humor og god service er nøgleordene i det daglige samarbejde.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til dine kvalifikationer og gældende overenskomst.
Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. 

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Teknik & Miljø
Prinsens Alle 5
8800 Viborg
Kontaktperson
 
Adresse
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-10-2022
Udløber
29-11-2022
Kviknummer
LJA-84090045
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ingeniør og naturvidenskab, Bygge og anlæg
Beliggenhed