Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Innovativ Oversygeplejerske til kræftklinikken, Kræftafdelingen, Regionshospitalet Gødstrup

Region Midtjylland

Herning, Vestjylland

Indrykket
12-04-2024

Del dette job

Kontakt
Region Midtjylland
Hospitalsparken 15 1
7400 Herning
Tlf
5143 8762
Kontakt
Lene Høgsberg
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2024
Udløber
05-05-2024
Kviknummer
LJA-85431155
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Et job med muligheder…

Drømmer du om at lede en dedikeret og meget kompetent gruppe af sygeplejersker, i en velfungerende klinik med høj faglighed, udvikling og gode patientforløb, så er vores stilling som oversygeplejerske i kræftklinikken, Regionshospitalet Gødstrup, måske lige noget for dig.

 

Vi søger dig, som brænder for at arbejde med ledelse i en afdeling, hvor udvikling, faglighed, det gode arbejdsmiljø og veltilrettelagte patientforløb er omdrejningspunktet. I dit ledelsesfelt vil en af dine primære opgaver være at stå i spidsen for udvikling og ledelse af sygeplejen i afdelingen, samt skabe et stærkt tværfagligt samarbejde i hele afdelingen. 
Du skal kunne se dig selv som holdspiller, i en dynamisk organisation, hvor forandring og udvikling konstant er i spil. 
Tænker du, at du er innovativ, evner at have mange "bolde" i luften på én gang og samtidig er god til at gribe og lande de vigtige og relevante bolde, så vi kommer godt i mål, så er vi helt sikkert et match.

Er du klar til at tage udfordringen op snarest muligt, og være med til at gøre en forskel i vores afdeling? Så send din ansøgning allerede i dag!

 

Hvem er vi?
Vi er et tværfagligt lederteam, hvor samarbejde, dynamik, fokus på ledelseskompetencer og strategisk tænkning er vigtige elementer i bestræbelserne på at skabe gode patientforløb, kompetente medarbejdere og god trivsel?
Afdelingen er en tværfaglig medarbejdergruppe, der foruden 30 sygeplejersker består af læger, sekretærer, psykolog og fysio- og ergoterapeut, der i samlet trop brænder for specialet. 
Gruppen af sygeplejersker er engagerede og kompetente og har stort fokus på løbende udvikling, som i sidste ende skal kunne gøre en forskel for vores patienter og for de pårørende. En vigtig forudsætning er det gode arbejdsmiljø, som vi også vægter højt.

 

Fakta.
Vi er en klinik, hvor patienter møder til ambulant medicinsk kræftbehandling, patienternes behandlingsforløb strækker sig fra måneder til år. Patientflowet i klinikken er stort, og klinikken rummer 24 behandlingspladser. Derud over har vi en satellitfunktion i Center for Sundhed i Holstebro, hvor to sygeplejersker giver medicinsk kræftbehandling tre dage om ugen.
Vi har et Sengeafsnit for Kræftbehandling og for Lindrende behandling, hvor oversygeplejersken vil blive en samarbejdspartner. 

 

Hvad kendetegner os? 
Det der kendetegner os er, at vi ser muligheder frem for begrænsninger. Vi er idérige! og er ikke bange for at prøve nyt, men arbejder selvfølgelig altid med udgangspunkt i vores kerneopgave og hospitalets vision.

 

Din profil

  • Du brænder for ledelse i praksis. Du ser muligheder og går foran, også under pres. 
  • Du kan og vil være med til at skabe et godt læringsmiljø for medarbejdere og uddannelsessøgende med fokus på kompetenceudvikling og trivsel.
  • Du er refleksiv og udforskende i det kliniske faglige felt, og evner at få medarbejderne til at reflektere og undres i deres fag.
  • Du ser udvikling, som en del af dit ledelsesarbejde og kan gå forrest i udviklingsprocesser, hvis det kræves 
  • Du har talent for at få hverdagen til at fungere tværfagligt med en synlig, nærværende og inspirerende tilstedeværelse samt en åben og respektfuld kommunikation

IT-kompetencer på brugerniveau forventes

Se stillings- og funktionsbeskrivelse her

 

Hvis ovenstående har vakt din nysgerrighed…
…er du meget velkommen til at ringe til chefsygeplejerske Lene Høgsberg på mobil 21744200 for at høre nærmere om stillingen.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi Regionshospitalet i Gødstrup, kontor Q003.

 

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende børneattest og autorisation.

Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. 

 

Ansøgningsfrist den 05.05.24

Vi gør opmærksom på, at der anvendes personlighedstest i forbindelse med ansættelsesproceduren. Tilbagemeldingen på test gennemføres i uge 19

 

Samtaler forventes i uge 20

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Hospitalsparken 15 1
7400 Herning
Tlf
5143 8762
Kontaktperson
Lene Høgsberg
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2024
Udløber
05-05-2024
Kviknummer
LJA-85431155
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger
Beliggenhed