Gem annonce

Inspektør

Bomidtvest

Indrykket
04-02-2019

Del dette job

Kontakt
Per Dyhr Jensen
Tlf
21471437
Finsensvej 1A
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-02-2019
Udløber
03-03-2019
Kviknummer
329952621
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Ledelse
Stillingsbetegnelse
Boliginspektør
Sprog
Dansk Læse/ tale

INSPEKTØR MED STÆRKE LEDEREVNER SØGES TIL INNOVATIVT BOLIGSELSKAB

Hos Bomidtvest er vi i rivende udvikling med projekter for samlet over 700 millioner. Derfor søger vi en, som kan være med til at implementere færdige projekter, igangsætte nye, samt være inspirator og sparringspartner for vores ejendomsfunktionærer.

Stillingen

Du får ansvaret for vedligeholdelse og udvikling af vores boligmasse primært beliggende i Ringkøbing-Skjern Kommune, ca. 1200 boliger. Derudover skal du være leder for 6 ejendomsfunktionærer og 3 medarbejdere i grønt team.

Det er inspektørens ansvar at sikre, at bygningsmassen drives økonomisk ansvarligt, at der ydes en god service til vore beboere og at bygningerne samt tekniske installationer holdes i en god stand.

Du skal have en solid faglig baggrund for at lave bygningstilsyn. Du er på forkant med udviklingen og er sparringspartner samt inspirator for ejendomsfunktionærerne. Du skal kunne uddelegere opgaver i tillid og sikre faglig kvalitet. Der vil være aftenmøder.

Forventet tiltrædelse 1. maj 2019.

Forventninger til dig:

  • Du skal kunne møde mennesker med tillid og respekt samt have tålmodighed og gennemslagskraft.

  • Du er en dygtig leder, der er god til at formidle et budskab, er beslutningsdygtig og serviceminded.

  • Du har en baggrund som håndværker efterfulgt af en videregående uddannelse som bygningskonstruktør gerne med kendskab til installationsfagene.

  • Du har erfaring med styring og regulering af de tekniske installationer i beboelse.

  • Du skal kunne håndtere administrative opgaver og er erfaren it-bruger.

  • Gerne bosat i Ringkøbing-Skjern Kommune, dog ikke et krav.

  • Kendskab til branchen en fordel, dog ikke et krav.

Vi tilbyder:

Inspektøren indgår i et driftsteam, hvor løbende forbedringer, samarbejde og strategi, er grundlaget for den fortsatte udvikling af Bomidtvest.

Du tilbydes gode løn- og ansættelsesmæssige forhold, som modsvarer kravene til jobbet og dine kvalifikationer. Gode personaleforhold herunder personaleforening, mad- og frugtordning, sundhedsforsikring o.a. Stilling forudsætter kørekort (B) og egen bil.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Per Dyhr Jensen telefon 21 47 14 37 mail: pdj@bomidtvest.dk.

Skriftlig ansøgning sendes til pdj@bomidtvest.dk og skal være os i hænde senest 3. marts 2019.

Bomidtvest varetager administration af boliger i en lang række kommuner i Midt- og Vestjylland. Bomidtvest bygger, administrerer og udlejer alle typer boliger, herunder studieboliger, familieboliger, senior- og ældreboliger med i alt ca. 3.600 lejemål. Der er p.t. i alt ansat 46 medarbejdere, 22 i administrationen og 24 ejendomsfunktionærer.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Per Dyhr Jensen
Tlf
21471437
Adresse
Finsensvej 1A
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-02-2019
Udløber
03-03-2019
Kviknummer
329952621
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Ledelse
Stillingsbetegnelse
Boliginspektør
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce