Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT Manager - Vikan Group

Vikan A/S

Skive, Vestjylland

Indrykket
18-08-2022

Del dette job

Kontakt
Vikan A/S
Rævevej 1
7800 Skive
Kontakt
 
Tlf
26857555
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-08-2022
Udløber
11-10-2022
Kviknummer
LJA-83943946
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, Ledelse

IT Manager til strategisk udvikling af forretningen Brænder du for at gøre en forskel i en succesfuld og forandringsparat virksomhed? Og vil du være en del af Vikans fremtid, hvor IT og digitalisering genererer forretningsudvikling og fortsat vækst? Så er du måske den nye IT Manager, som vi er på udkig efter til at styrke og udvikle IT.

Vi søger en IT Manager som kan bistå ledelse, medarbejdere og partnere i bestræbelserne på at nå et højt, sikkert og digitalt veludviklet niveau i vores IT-ydelser og medvirke til at udvikle forretningen samt sikre den fortsatte vækst.

Du overtager en velfungerende og moderne IT-afdeling og får følgende arbejds- og ansvarsområder:
  • Overordnet ansvarlig for udvikling og implementering af Vikans IT-strategi, ejer af 'IT-agendaen'
  • Ansvarlig for alle IT-systemer, herunder sikre optimal udnyttelse og udvikling af nuværende IT-platform
  • IT-sikkerhed
  • Samarbejde med og styring af eksterne IT-servicepartnere
  • Proaktivt identificere områder, hvor IT kan bidrage til udvikling af forretningen
  • Budgetansvar - og sikring af optimal og bedst mulig drift
  • Sikre at nødvendige IT politikker er på plads og forankret i organisationen
  • Personaleansvar
Forretningsorienteret og eksekverende person

Du evner at skabe resultater og har dokumenteret erfaring med ledelse og projektledelse. Mange års erfaring er ikke nødvendigvis afgørende for at få succes i stillingen. Har du talent, drive, højt ambitionsniveau samt kan dokumentere resultater, kan det også være en god indgangsvinkel og baggrund for jobbet. Måske har du et job som nummer 2 i en organisation og nu er klar til at tage et større ansvar. Du er visionær og har forståelse for IT´s betydning for virksomhedens langsigtede udvikling og værdiskabelse. Du ser potentiale i anvendesle af nye teknologiske muligheder til forbedring og optimering af processer.

Du er kendt for at arbejde med et højt drive, struktureret, evne til at prioritere og gennemføre både små og store opggaver. Du har forretningsforståelse og driver forandringer og nye projekter i mål. Du trives med dialog på alle niveauer i organisationen og evner at samarbejde på tværs. Du skaber god motivation og stemning omkring dig og er dermed medvirkende til at skabe energi og fremdrift i et løsningsorienteret miljø. Du favner bredden fra strategisk overblik til hands-on problemløsning og befinder dig godt med begge dele. Dine kommunikationsevner er stærke og du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.

En plads på holdet i en succesfuld, international virksomhed

Du bliver ansvarlig for IT og får reference til vores Group Finance Director. Dine kommende kollegaer er stolte og engagerede, og som medarbejder hos Vikan vil du arbejde i en succesfuld, moderne virksomhed med en åben og uformel kommunikationsstruktur, en stærk virksomhedskultur og en klar vækststrategi. Vi tilbyder en team-orienteret arbejdsplads med et entusiastisk og imødekommende miljø i en meget flad organisation, hvor der er kort afstand fra de gode initiativer til beslutning og handling. Vi har et visionært fokus på digitaliseringsrejsen og din personlige og faglige udvikling prioriteres.

Send dit CV

Vi behandler ansøgninger løbende og besætter stillingen så snart vi har fundet den rette kanddidat, så send gerne din ansøgning med det samme, hvis du er interesseret i stillingen. Vi samarbejder med HR Navigator i rekrutteringsprocessen og alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Vikan

Vikan udvikler, fremstiller og og markedsfører professionelle rengøringsløsninger som hjælper til at gøre fødevareindustrien og andre hygiejnefølsomme miljøer renere og sikrere. Som førende inden for forskning og produktudvikling har Vikan gennem årtier sat standarden for effektive, holdbare rengøringsrekvisitter og avancerede ydelser. Et indgående kendskab til rengøringsstandarder,- metoder og - teknologier kombineret med en unik model for innovation sammen med kunderne betyder, at Vikan er den klart førende inden for hygiejniske rengøringsløsninger verden over.

Vikan har eksisteret i over 120 år med et hovedsæde i Skive. Vikan er en global markedleder i branchen og servicerer over 90 lande og har 250 ansatte fordelt på 9 lande. Integritet, Omhu, Nytænkning og Drive er virksomhedens kerneværdier. Læs mere om Vikan her www.vikan.com

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Vikan A/S
Rævevej 1
7800 Skive
Kontaktperson
 
Tlf
26857555
Adresse
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-08-2022
Udløber
11-10-2022
Kviknummer
LJA-83943946
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT, Ledelse
Beliggenhed