Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-projektchef

SENSU A/S

Viborg, Midtjylland

Indrykket
05-09-2022

Del dette job

Kontakt
SENSU A/S
Toldboden 1
8800 Viborg
Kontakt
 
Tlf
29451645
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-09-2022
Udløber
05-10-2022
Kviknummer
LJA-83999166
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT

TRIMIT Group er tekstil-, møbel- og industrivirksomheders foretrukne ERP-leverandør og sparringspartner. Brancheløsningen TRIMIT er en komplet standardløsning skræddersyet til de enkelte branchers behov baseret på Microsoft Dynamics Business Central. Cirka 10.000 brugere benytter allerede TRIMIT til at skabe mere omsætning med færre ressourcer. 

For at imødekomme den stigende efterspørgsel og vækst søges der nu en dygtig IT-projektchef.

Indflydelsesrig nøglerolle – Ledelse & udvikling – IT-projekter

Kunne du tænke dig at komme med på en spændende vækstrejse i en international teknologisk virksomhed, som i øvrigt er en af Danmarks førende Microsoft Partnere inden for MS Dynamics 365 Business Central? Som den nye IT-projektchef hos TRIMIT får du det overordnede ansvar for korrekt gennemførelse af afdelingens IT-projekter, ligesom det er dig der får ansvaret for ledelse og udvikling af afdelingens erfarne projektledere. Du får en central rolle med store frihedsgrader, ligesom du bliver en del af en virksomhed med uformel omgangstone, og hvor det gode fællesskab og et sundt arbejdsmiljø vægtes højt.

Du får en alsidig arbejdsuge, hvor du med reference til virksomhedens COO, får ansvaret for at afdelingens projekter gennemføres korrekt jf. Scope, økonomi og tidsplan. Det er samtidig dig, der får ansvaret for at sikre et højt kundefokus i alle projektets faser fra start til slut, samt ved den efterfølgende dialog med kunden. Ydermere sikrer du et retvisende rapporteringsgrundlag i form af BI-rapportering, ligesom du sørger for projektopsamling/evaluering af de enkelte projekter. Du får ligeledes til opgave at vedligeholde og videreudvikle TRIMIT´s projektmodel med henblik på at sikre kvaliteten i projekterne. Som IT-projektchef får du også ansvaret for at gennemføre enkelte projekter selv sideløbende med din ledelsesrolle.

Som den nye IT-projektchef indgår du i Chefgruppen i Operations, ligesom du vil få et tæt samarbejde med Sales Team, IT-arkitekter, konsulenter, udviklere samt udviklere i portalafdelingen. Afdelingen som du bliver en del af, varetager decideret projektledelse samt kapacitets- og ressourcestyring – Project Management Office (PMO), hvorfor det vil være en fordel, hvis du har erfaring med dette.

For at få succes i denne rolle kommer du fra en lignende stilling som IT-projektchef med god erfaring som leder for projektledere. Du har derfor evne og solid erfaring med procesbeskrivelser og kvalitetsstyring i projektlederfaserne, samtidig med at du er stærk inden for ressourceallokering. Ydermere har du dine projektlederværktøjer i orden – eventuelt med en certificering i Prince2, Sprint-styring eller SCRUM. Du er desuden kundevant på et strategisk niveau, ligesom du ved hvordan en kontrakt er sammensat, og kan lade den indgå som en del af styringsgrundlaget. Har du et bredt kendskab til Microsoft teknologien, vil det i øvrigt være en fordel.

Det forventes, at du kommunikerer dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Som person er du både proaktiv, grundig og resultatorienteret, hvorfor du også er god til at forudse potentielle udfordringer inden de bliver et aktuelt problem. Du er struktureret og god til at bevare overblikket, ligesom du på naturlig vis tager ejerskab for dine opgaver. Ydermere trives du med at håndtere forskellige interessenter, ligesom du er god til at etablere og vedligeholde relationer på alle niveauer både os kunden og internt i TRIMIT. Du har samtidig kommercielt flair, hvorfor du også nemt kan sætte dig ind i kundens næste opgave og behov. Du behøver ingen ledelsesmæssig uddannelse for at komme i betragtning til stillingen, men det er vigtigt, at du føler dig hjemme i ledelsesrollen.

Er du den nye IT-projektchef til TRIMIT i Viborg? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Jeanet Bøjlund Bauer på +45 29 45 16 45. Du kan læse mere om TRIMIT Group her: www.trimit.com.

TRIMIT Group består af forskellige mennesker i en passioneret organisation med en stærk kultur. Vi er et internationalt team på mere end 120 højt specialiserede medarbejdere i Danmark, Tyskland, Norge, Holland og Schweiz. Vi bestræber os på at repræsentere den verden, vi lever i, og vi fejrer vores mangfoldighed i baggrunde og kulturer.

Vi er en virksomhed med et minimum af regler – vi stoler på, at vores medarbejdere altid gør det, der er bedst for virksomheden og for os som team. Vi sætter ledelsesadfærd som en parameter for den samlede adfærd i organisationen – ingen personer er hævet over virksomheden.

Ledelsesfilosofien sætter mennesket i centrum, men man må aldrig være i tvivl om, at vi er her for at lave forretninger! Hos TRIMIT har vi en bevidst tilgang til ledelse – vi har et fælles fundament for vores ledelsesfilosofi, som alle ledere løbende trænes i.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
SENSU A/S
Toldboden 1
8800 Viborg
Kontaktperson
 
Tlf
29451645
Adresse
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-09-2022
Udløber
05-10-2022
Kviknummer
LJA-83999166
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT
Beliggenhed