Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-projektleder

SENSU A/S

Viborg, Midtjylland

Indrykket
05-09-2022

Del dette job

Kontakt
SENSU A/S
Toldboden 1
8800 Viborg
Tlf
+4522898976
Kontakt
 
Tlf
29451645
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-09-2022
Udløber
05-10-2022
Kviknummer
LJA-83999163
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT

TRIMIT Group er tekstil-, møbel- og industrivirksomheders foretrukne ERP-leverandør og sparringspartner. Brancheløsningen TRIMIT er en komplet standardløsning skræddersyet til de enkelte branchers behov baseret på Microsoft Dynamics Business Central. Cirka 10.000 brugere benytter allerede TRIMIT til at skabe mere omsætning med færre ressourcer. 

For at imødekomme den stigende efterspørgsel og vækst søges der nu en kompetent IT-projektleder.

Nøglerolle med ansvar for at lede og styre egne ERP-projekter

Brænder du for projektledelse, og har du lyst til at komme med på en spændende rejse i en international teknologisk virksomhed? Som IT-projektleder hos TRIMIT bliver du ansvarlig for at lede og styre kunderelateret IT-projekter, ligesom du får det kommercielle ansvar for kunderelationerne.  Du får dermed ansvaret for dine egne projekter samtidig med, at du sikrer værdi og langvarige relationer til kunderne på tværs af TRIMIT´s forretningsområder. Som den nye IT-projektleder bliver en del af et high-performance team med dygtige kollegaer, uformel omgangstone og et højt fagligt niveau.

Du får en selvstændig rolle, hvor du med reference til projektchefen, får ansvaret for egne IT-projekter samtidig med, at du agerer bindeled for kunderne og de forskellige leveranceteams – eksempelvis Sales Teamet og IT-arkitekterne. Du får hermed ansvaret for den daglige ledelse og styring af projekter i henhold til kontrakten og ud fra klassiske projektlederdyder. Dette indebærer blandt andet at du sørger for at sammensætte et projektteam med de ansvarlige teamledere, ligesom du aftaler projektgrundlaget med kunderne og planlægger udførelsen heraf. Ydermere sørger du for dialogen mellem kunderne, kollegaer og evt. 3. parts leverandører m.m. Afdelingen som du bliver en del af, varetager decideret projektledelse samt kapacitets- og ressourcestyring – Project Management Office (PMO), hvorfor det vil være en fordel, hvis du har erfaring med dette.

For at få succes i jobbet kommer du formentlig fra en lignende stilling som selvkørende IT-projektleder med nogle års erfaring – og gerne med erfaring fra kunderelateret projekter inden for ERP-systemer. Du har dermed dine projektlederværktøjer i orden, hvor du eksempelvis kan være certificeret i Prince2 eller SCRUM. Du har samtidig god erfaring med at styre flere projekter på samme tid, ligesom du ved hvordan en kontrakt er sammensat, og kan lade den indgå som en del af styringsgrundlaget for projekterne. Har du et bredt kendskab til Microsoft teknologien, vil det i øvrigt være en fordel.

Det forventes, at du kommunikerer dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Som person er du både proaktiv, grundig og resultatorienteret, hvorfor du også er god til at forudse eventuelle udfordringer inden de bliver et aktuelt problem. Du er struktureret og god til at bevare overblikket, ligesom du på naturligvis tager ejerskab for dine projekter, hvor du også kontinuerligt fokuserer på detaljerne, opfølgningen og forventningsafstemningen i hvert projekt. Som projektleder er du samtidig helhedsorienteret, idet du tænker hvert projekt og kunde ind i en større helhed og formål, ligesom du har kommercielt flair, og dermed forstår og kan sætte dig ind i kundens næste opgave og behov.

Er du den nye IT-projektleder til TRIMIT i Viborg? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Jeanet Bøjlund Bauer på +45 29 45 16 45. Du kan læse mere om TRIMIT Group her: www.trimit.com.

TRIMIT Group består af forskellige mennesker i en passioneret organisation med en stærk kultur. Vi er et internationalt team på mere end 120 højt specialiserede medarbejdere i Danmark, Tyskland, Norge, Holland og Schweiz. Vi bestræber os på at repræsentere den verden, vi lever i, og vi fejrer vores mangfoldighed i baggrunde og kulturer.

Vi er en virksomhed med et minimum af regler – vi stoler på, at vores medarbejdere altid gør det, der er bedst for virksomheden og for os som team. Vi sætter ledelsesadfærd som en parameter for den samlede adfærd i organisationen – ingen personer er hævet over virksomheden.

Ledelsesfilosofien sætter mennesket i centrum, men man må aldrig være i tvivl om, at vi er her for at lave forretninger! Hos TRIMIT har vi en bevidst tilgang til ledelse – vi har et fælles fundament for vores ledelsesfilosofi, som alle ledere løbende trænes i.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
SENSU A/S
Toldboden 1
8800 Viborg
Tlf
+4522898976
Kontaktperson
 
Tlf
29451645
Adresse
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-09-2022
Udløber
05-10-2022
Kviknummer
LJA-83999163
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT
Beliggenhed