Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Journalist

Skive Folkeblad

Indrykket
22-12-2021

Del dette job

Kontakt
Skive Folkeblad
Gemsevej 7-9
7800 Skive
Kontakt
Ole Dall
Tlf
20333411
Gemsevej 7-9
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-12-2021
Udløber
18-01-2022
Kviknummer
330956637
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Journalist
Sprog
Dansk Læse/ tale

MEDIEHUSET SKIVE FOLKEBLAD SØGER:

Dynamisk journalist

Skive Folkeblad er i spændende udvikling både på print og digitalt. Vi søger en dynamisk, selvkørende, idérig og alsidig journalist til print og digitale udgivelser.

I en ny stilling har vi brug for en velskrivende og fleksibel journalist, der med engagement og samarbejdsevne bliver en del af et stærkt hold i mediehuset. Du skal også kunne redigere til digitale udgivelser.

KOMPETENCER OG FORVENTNINGER:

Du har erfaring med lokaljournalistik både til print og digitalt. Og du kan levere velskrevet, engageret og pålidelig journalistik også under tidspres.

I jobbet er du skrivende, men du skal også kunne tage en hurtig video og redigere stof til og passe Skive Folkeblads digitale udgivelser skivefolkeblad.dk, ditskive.dk og flere er på vej.

Som skrivende skal du være klar til alsidig, almen reportage, udryknings- opgaver til dagens historie samt mere planlagte initiativer. Udover bidrag til printavisen skal du levere og redigere til diverse digitale sites og supplere og afløse for mediehusets digitale redaktør.

Du skal evne at have flere bolde i luften, og du skal både samarbejde og arbejde selvstændigt på en redaktion med 21 medarbejdere.

Vi forventer en stærk nyhedssans, evne til at tale med mennesker i lokalsamfundet og stor fleksibilitet i opgaveløsninger.

Vores fokus er stadigt mere digitalt, og vi regner derfor med, at du kan lave en rubrik, der aktiverer læsernes pegefingre massivt på museknappen, og du kan naturligvis berige dine artikler med egenproducerede videoklip, ligesom podcast ikke er et fremmedord for dig. Og du skal også kunne vride relevant nettrafik ud af sociale medier.

Der vil blive cirka en weekendvagt hver anden måned og undertiden også aftenarbejde.

MEDIEHUSET SKIVE FOLKEBLAD TILBYDER:

Som journalist på Mediehuset Skive Folkeblad bliver du en del af et travlt og ambitiøst mediehus i konstant udvikling. Tonen er positiv og munter, sammenholdet er godt, og du vil fungere bedst sammen med os, hvis du både har humoristisk sans, går op i et rart redaktionelt miljø, lever godt med travlhed og også gerne engagerer dig socialt i kollegerne, arbejdspladsen som helhed og lokalområdet. Du skal bo i Skive Folkeblads udgivelsesområde, og du skal have kørekort.

Skive Folkeblad er en del af Mediehusene Midtjylland. Redaktionen, salgsafdelingen og dele af distributionen er placeret i Skive.

ANSØGNING:

Ansøgning og cv mailes mærket journalist til direktionssekretær Tina Nortvig Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk  Medsend gerne eksempler på dit arbejde.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte chefredaktør Ole Dall på 2033 3411 eller Web-redaktør Peter Andersen på 2437 2185.

Ansøgningsfrist: tirsdag den 18. januar kl. 12.

Tiltrædelse: 1. marts 2022.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skive Folkeblad
Gemsevej 7-9
7800 Skive
Kontaktperson
Ole Dall
Tlf
20333411
Adresse
Gemsevej 7-9
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-12-2021
Udløber
18-01-2022
Kviknummer
330956637
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Journalist
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed