Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Junior Web Specialist

Advicer A/S

Indrykket
17-11-2022

Del dette job

Kontakt
Advicer A/S
Østergade 21
7400 Herning
Tlf
96263761
Kontakt
Kim Sangild
Tlf
40216661
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2022
Udløber
06-12-2022
Kviknummer
331399850
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, Kontor og administration
Stillingsbetegnelse
Web-koordinator
Webassistent
Web Assistant
Webadministrator
Sprog
Dansk Læse/ tale

ADVICER SØGER

Junior Web Specialist

Vi søger en kreativ og struktureret Junior Web Specialist, der blandt andet skal arbejde med vores produktioner af hjemmesider, tekniske SEO og web-design.

Er det dig?

Dine primære arbejdsopgaver vil være udvikling af hjemmesider, webshops og tekniske udfordringer, som du bliver motiveret af at skulle finde en løsning på. Vi er en virksomhed i vækst, og vi har brug for endnu en teknisk medarbejder, der har erfaring med Wordpress, Elementor, WooCommerce og gerne Crocoblock. Vi har fart på og derfor ser vi gerne, at du er struktureret, kan arbejde selvstændigt med egne opgaver, men samtidig kan indgå som en holdspiller på vores webhold på reklamebureauet Advicers kontor i Herning.

Din profil

Du har erfaring indenfor web-design og/eller web-udvikling og kender din vej rundt om Wordpress, WooCommerce, Elementor. Du forstår fundamentet af HTML og CSS, ligesom du har erfaring med grafiske redskaber som Photoshop og Adobe XD. Du er struktureret som person, og du kan godt lide at holde flere bolde i luften på en gang. Derudover kan du argumentere for de designmæssige og tekniske valg, du træffer, både overfor kunder og kollegaer.

Du kommer til at beskæftige dig med opgaver som:

  • Tovholder på kundeprojekter fra start til slut
  • Design af hjemmesider i Adobe XD
  • Udvikling af hjemmesider og webshops i WordPress
  • Direkte kontakt med kunder
  • Ad hoc web-opgaver

Færdigheder, vi værdsætter:

I forbindelse med dine opgaver værdsætter vi at også du kender til PHP, JavaScript, Crocoblock , Teknisk SEO samt har Erfaring med DNS

Advicer og Mediehusene Midtjylland tilbyder:

Ansættelse i en innovativ mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig  udvikling er store. Vi kommer til at udfordre din tekniske viden med projekter, samt sparring for at kunne levere et bedre produkt. Hos Advicer bliver du en del af et stærkt team af kompetente og ambitiøse kolleger. Vi arbejder med en lang række kunder inden for digital markedsføring, website- og grafisk produktion. Opgaverne er derfor både varierende, udfordrende og spændende. Vi tilbyder desuden alt den kaffe, du kan drikke og mulighed for deltagelse i sociale aktiviteter efter arbejde med Advicer, samt Mediehuset Herning Folkeblad.

Arbejdssted

Østergade 21, 7400 Herning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til CEO Kim Sangild på telefon 40 21 66 61.

Ansøgning

Send dit CV, ansøgningen og eksempler på tidligere arbejde pr. e-mail til chefsekretær Tina N. Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk.
Ansøgningsfrist tirsdag d. 6. december 2022.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt eller senest 1. februar

Mediehusene Midtjylland er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har cirka 200 ansatte. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse.

Se mere på www.mediehusenemidtjylland.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Advicer A/S
Østergade 21
7400 Herning
Tlf
96263761
Kontaktperson
Kim Sangild
Tlf
40216661
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2022
Udløber
06-12-2022
Kviknummer
331399850
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT, Kontor og administration
Stillingsbetegnelse
Web-koordinator
Webassistent
Web Assistant
Webadministrator
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed