Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kalder alle supersælgere! Circle K Struer søger deres nye deltidssælger 15 timer

Circle K Servicecenter

Struer, Vestjylland

Indrykket
06-01-2022

Del dette job

Kontakt
Circle K Servicecenter
Holstebrovej 56
7600 Struer
Kontakt
 
Tlf
97850255
7600 Struer
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-01-2022
Udløber
05-02-2022
Kviknummer
LJA-83186345
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Marketing

Job Description

Kære fremtidige kollega  

Først og fremmest, lad os starte med at sige, at et job som Sælger hos Circle K ikke er for alle. Men det er et job der passer til mange, og måske også dig?  

At arbejde som sælger på Circle K er ikke som ethvert sælgerjob. Os der arbejder her er vilde med det, og spørger du en af vores uundværlige sælgere om hvorfor, vil de bla nævne: Selvstændighed, fleksibilitet og ansvar.  

  

Vi leder efter en positiv teamplayer som:  

  
     * Har en sælger gemt I sig, motiveres af salg og kan levere en service lidt ud over det sædvanlige  
     * Kan bevare overblikket og humøret, når der kommer uforudsete udfordringer ind af døren, og formår at løse dem med sund fornuft. Også selvom der er lang kø  
     * Har en interesse for at tilberede mad. For vi elsker det! Og vi ser derfor gerne, at du har lyst til, at lave de lækreste sandwich og de bedste burgere.  
     * Forstår vigtigheden af, at vores kunder får den bedste oplevelse når de besøger os. Dette indebærer også at butikken, kundetoilet og forplads er ren og pæn.   
     * Du forstår betydningen af, at arbejde i et team, hvor alle er afhængige af- og stoler på, at hver løfter sit. Og til tider er villig til at give lidt ekstra.  

  

Hvad kan I tilbyde mig?  

  

Vi er en dynamisk, handlingsorienteret organisation, hvor vi arbejder sammen som ét team. Vi tager ikke os selv alt for højtideligt og engagerer os ikke i politik eller bureaukrati. Vi værdsætter diversitet og forskellige måder at tænke og arbejde på.  

Udover helt unikke udviklingsmuligheder, tilbyder vi et job med yderst attraktive fordele og personalegoder. Som en del af vores Circle K familie vil du bla få medarbejderrabat på brændstof, bilvask samt på mad og drikkevarer i vores butikker. Derudover tilbyder vi:  

     * En attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring  
     * Fordelagtige lønninger og forskudttidstillæg 
     * Og ikke mindst, Danmarks bedste kollegaer  
        

Mange der i dag driver vores stationer eller arbejder på vores kontor, startede deres karriere som sælgere på stationen, måske var tanken bare at blive hos os et stykke tid, men det var begyndelsen på en lang karriere! Og for dig der har andre mål og drømme i din karriere, er Circle K et fantastisk sted til at få erfaring, der er værd at tage med sig videre i arbejdslivet. 

Så hvis du vil have et job, hvor du kan være med til at give vores kunder den bedste oplevelse, udvikle dig og blive en del af et fantastisk team på Circle K Struer, så er det nu du skal sende din ansøgning afsted. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte butikken på tlf nr. 97 85 02 55

Antal timer: 

10 - 15 timer om ugen

Ansøgningsfrist og tiltrædelse: 

Løbende 

På vej i den rigtige retning - vil du være med?

Hos Circle K arbejder vi på en mere bæredygtig og klimavenlig transport. Vi arbejder for at elbiler, flydende el og biobrændstoffer er både tilgængelige og effektive, da de får en afgørende rolle i den bæredygtige fremtid, vi sætter kursen mod. Læs mere om hvordan vi vil gøre transporten grønnere: https://www.circlek.dk/groenomstilling

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Circle K Servicecenter
Holstebrovej 56
7600 Struer
Kontaktperson
 
Tlf
97850255
Adresse
7600 Struer
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-01-2022
Udløber
05-02-2022
Kviknummer
LJA-83186345
Jobtype
Deltid
Fag
Salg & Kommunikation, Marketing
Beliggenhed