Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Key Account Manager

Plano Pack A/S

Indrykket
10-05-2019

Del dette job

Kontakt
Mette Bloch
Tlf
96603205
Ringkøbingvej 110A
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2019
Udløber
14-06-2019
Kviknummer
330021517
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi, Industri & Håndværk
Stillingsbetegnelse
Key Account Manager, salg
Sprog
Dansk Læse/ tale


For Plano Pack a/s søges:

Key Account Manager - emballage til fødevarebranchen

Drives du af udvikling, salg og resultater og har du lyst til at være med til at videreudvikle det danske og skandinaviske marked for emballage til fødevarebranchen?

Plano Pack a/s har siden etableringen i 1997 skabt et solidt forretningsgrundlag, som leverandør af pap med laminerede plastfolier til fødevareindustrien med særlig fokus på løsninger til fiskeindustrien. Som en del af det internationale Akomex Group, kan Plano Pack nu også tilbyde en bred vifte af emballageløsninger til fødevarebranchen og det vil særligt være dette produkt program, der har hoved fokus for denne rolle. Produktprogrammet skal sælges i primært Danmark, men også i Skandinavien. Du får her en unik mulighed for at introducere Akomex produkterne på markederne i tæt samarbejde med direktøren for Plano Pack.

Dine primære opgaver vil være:

  • Planlægge og gennemføre egne kundebesøg

  • Præsentere og sælge virksomhedens unikke emballageløsninger - nysalg er en vigtig opgave

  • Produktudvikling i tæt samarbejde med såvel kunden som internt hos Akomex Group

  • Håndtere og udarbejde tilbud til kunderne

  • Overholde budgetter og nå personlige mål

  • Rapportere om resultater

Dit salgsarbejde er målrettet, struktureret og med sublim kundeservice i fokus, hvor du viser, at du forstår at skabe værdi for kunden gennem fleksible løsninger. Du har evnen til at bygge langvarige kunderelationer. Du sætter en ære i at kende produktprogrammet til fingerspidserne og sælger med stor troværdighed og engagement. Du kommunikerer stærkt og direkte på såvel dansk som engelsk. Din opgaveløsning er hands-on, selvstændig og tillidsskabende. Har du erfaring med emballagebranchen og/eller fødevarebranchen er det en stor fordel. Da en del af omsætningen er eksportrelateret, må der forventes rejseaktivitet i niveauet 40-60 dage årligt.

Du vil komme til at arbejde selvstændigt, og det er derfor vigtigt, at du evner selv at strukturere din hverdag. Det er en fordel, hvis du er bosat i fornuftig afstand til kontoret i Herning, så du har mulighed for at være en del af hverdagen her, når du ikke er hos kunderne.

Virksomheden tilbyder en attraktiv stilling i en international organisation, hvor grundværdierne er kvalitet, erfaring og fleksibilitet. Her bliver du en del af et dynamisk miljø med tempo og en uformel omgangstone. Vigtigst af alt, så brænder du for at sælge, og din energi og dit talent for salg er afgørende i jobbet. Vilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Send din ansøgning til pro&co, via knappen Søg stillingen. Ansøgningerne behandles løbende. Forventet ansættelsesstart 1. august.

Plano Pack A/S er en del af det internationale Akomex Group, der er specialister indenfor emballage til fødevareindustrien. I 2018 har Akomex Group købt det danske datterselskab Plano Pack, der er specialiseret i produktion af lamineret karton primært til fødevareindustrien. Virksomheden er ledende indenfor dette nichemarked og er derfor et aktiv i Akomex Group. Det danske datterselskab servicerer det skandinaviske marked med såvel egne produkter som Akomex Groups øvrige produktprogram med vægt på høj fleksibilitet og korte leveringstider. Plano Pack ligger i Snejbjerg ved Herning og har 4 ansatte. Se mere på www.planopack.dk.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Mette Bloch
mbs@proogco.dk
Tlf.: 96603205 / tlf.: 31453040

Ansøgningsfrist:  Løbende

 

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Mette Bloch
Tlf
96603205
Adresse
Ringkøbingvej 110A
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2019
Udløber
14-06-2019
Kviknummer
330021517
Jobtype
Fuldtid
Fag
Økonomi, Industri & Håndværk
Stillingsbetegnelse
Key Account Manager, salg
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed