Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Herning, Vestjylland

Indrykket
09-07-2019

Del dette job

Kontakt
Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference
Sdr. Ommevej 4
6933 Kibæk
Tlf
23749292
Kontakt
 
6933 Kibæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
03-08-2019
Kviknummer
LJA-74387424
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Hotel og restauration

Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet.Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør.Uanset om maden skal serveres på  til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for "Årets Bedste Madkoncept" ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til.

Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider, og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk.  

En god arbejdsplads

Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling.

Vil du vide mere?

Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anne Cathrine Christensen på telefon 2628 9026 eller acch@sinatur.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Anne Cathrine på ovenstående mail eller via linket nedenfor.

Om os                                  

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive, 100 % affaldsfrie og vandneutrale. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference
Sdr. Ommevej 4
6933 Kibæk
Tlf
23749292
Kontaktperson
 
Adresse
6933 Kibæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
03-08-2019
Kviknummer
LJA-74387424
Jobtype
Fuldtid
Fag
Hotel og restauration
Beliggenhed