Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationsmedarbejder med digital profil

Visitherning

Indrykket
13-08-2019

Del dette job

Kontakt
Stine Nybo
Tlf
26234856
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
21-08-2019
Kviknummer
330072006
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, Kontor og administration, Rejser og turisme
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Kommunikationskoordinator
Digital Planner
Sprog
Dansk Læse/ tale

VisitHerning søger kommunikationsmedarbejder med digital profil

Vil du være med til at sætte dit præg på udviklingen af turismedestination Herning og Ikast-Brande og drømmer du om at arbejde mere digitalt med dine kommunikationsfærdigheder, så har vi jobbet til dig. Vi er på jagt efter den nye verdens bedste kollega i VisitHerning. Du bliver en del af vores professionelle team for kommunikation, IT og turisme, som blandt andet står for brandmagasin, hjemmesider, turistkontor, nyhedsbreve, sociale medier, Planner Days, udviklingsprojekter og meget mere.

Vi arbejder tæt sammen med turismens aktører i Herning og Ikast-Brande for at gøre området endnu mere attraktivt at besøge. Og vi er i tæt samarbejde med blandt andre MCH og de to kommuner Herning og Ikast-Brande om udviklingen af erhvervs- og eventturismen samt natur-, kultur- og kunstoplevelser.

Som digital kommunikationsmedarbejder får du ansvar for online salg og markedsføring af blandt andet OrgaNicer (VisitHernings møde- og eventbureau), rådgivning af samarbejdspartnere og eksekvering af digitale løsninger som fx. eventapps og eventhjemmesider samt daglig vedligeholdelse af hjemmesider. Derudover er der brug for dine kommunikations- og samarbejdsevner, når vi skal igangsætte nye udviklingsprojekter, hvor du også vil spille en rolle.

Vores ønsker til dig

Du har en relevant længere videregående uddannelse, formentlig inden for kommunikation, og du har stærke skriftlige kompetencer - selvfølgelig på dansk, men også gerne på engelsk.

Du har stærke kompetencer indenfor de sociale medier, og har såvel praktisk som strategisk forståelse for digital markedsføring og de muligheder, som skal bringes i spil for at synliggøre VisitHerning/OrgaNicer.

Du er både udviklings- og driftsminded i forhold til kommunikation, web og sociale medier. Hvis du har erfaring med e-mail marketing, MailChimp, SEO, Adwords, CMS og lign. er det en fordel.

Du er udadvendt med lyst til at stå frem og fortælle andre om det, du kan både på skrift og foran et publikum. Erfaring med at samarbejde med forskellige typer af mennesker og virksomheder vil være en fordel.

Du kan tænke både analytisk og akademisk og har lyst til at kaste dig over fagområder, som du ikke nødvendigvis er 100-meter mester i på forhånd. Det kunne for eksempel være dataanalyse.

Det er fordel, hvis du har erfaring med at løse mindre grafiske opgaver.

Du har måske lokalkendskab til destinationen eller har arbejdet med turisme- og erhvervsudvikling tidligere, men det er ikke et krav.

Vi går selvfølgelig ud fra, at du er både rar, omgængelig, arbejdsom, fleksibel, god til overblik og samarbejdsvillig. Og alt det, som der altid står i et jobopslag.

Vi tilbyder en kreativ, energisk og humørfyldt arbejdsplads med 7 gode kolleger. I jobbet her får du en bred kontaktflade til en række centrale aktører i lokalområdet.

Stillingen er på fuld tid. Vi håber, du kan starte i jobbet senest 1. oktober 2019 og meget gerne før. Hvis du vil vide mere, så kan du kontakte projektchef Stine Nybo på 2623 4856 eller sn@visitherning.com  - eller direktør Mette Gottlieb på 2129 1116 eller mg@visitherning.com Ansøgninger sendes til job@visitherning.com  Der er ansøgningsfrist 21. august og vi holder samtaler mandag d. 26. august og tirsdag d. 27. august.

VisitHerning er turistforening for Herning og Ikast-Brande, hvor turismen altovervejende er erhvervsturisme. Hvert år besøger over en million mennesker vores område, når de skal til messer, events, koncerter og kongresser eller bare er på besøg for at bruge byernes talrige tilbud. For vi er meget mere end messer og events. Vores gæster kommer også for at fange laks i Skjern å, se kunst og street art i verdensklasse eller vandre på Hærvejen. Mulighederne er mange....

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Stine Nybo
Tlf
26234856
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
21-08-2019
Kviknummer
330072006
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT, Kontor og administration, Rejser og turisme
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Kommunikationskoordinator
Digital Planner
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed