Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationsrådgiver

Evida

Viborg, Midtjylland

Indrykket
15-09-2020

Del dette job

Kontakt
Evida
Vognmagervej 14
8800 Viborg
Tlf
25194109
Kontakt
 
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
05-10-2020
Kviknummer
LJA-81087600
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media

Kan du skabe blikfang omkring de gode historier?
Så bliv kommunikationsrådgiver i en helt ny virksomhed med 35 års erfaring


Lige nu kan du sammen med mere end 400 dygtige kolleger være med til at bygge en ny virksomhed op fra bunden. En ny virksomhed med rødder tilbage til etableringen af gasnettet og naturgassens indtog. Som nationalt selskab er vi ansvarlige for sikker og stabil leverance af gas til produktion, transport og opvarmning over hele landet. Og vi søger nu en proaktiv kommunikationsrådgiver, som tænker visuelt og vil videreudvikle Evidas kommunikationsindsats med en aktiv historiefortælling om vores hverdag til blandt andet trykte, digitale og sociale medier. Her kommer du ind i billedet.

Dine arbejdsopgaver
Som vores nye kommunikationsrådgiver kan du være med til at skabe en forandring, der ikke alene får betydning for fortællingen om Evida, men også for fortællingen om fremtidens energiforsyning i Danmark. Forandring handler om at skabe noget nyt, flytte sig og skifte retning, men forandring kræver også, at du tør gå forrest og følge nye veje. Det er vigtigt, at du er proaktiv og har kreativiteten til at fortælle om komplekse sager på en forståelig måde.
Som en del af Evidas kommunikationsafdeling skal du være med til at øge synligheden om vores rolle, ansvar og opgaver i forhold til at understøtte gasnettets betydning for levering af grøn gas og i forhold til at levere forsyningssikkerhed og drive en effektiv gasdistribution. Evida er en organisation i stærk udvikling, så vi har travlt, og mange vil derfor efterspørge din assistance inden for rådgivning om kommunikation og udarbejdelse af kommunikationsprodukter. Det betyder, at du skal kunne prioritere og strukturere dine opgaver og ikke miste overblik eller detaljer.

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os at du har en uddannelse som journalist, cand.comm., cand. mag., mediegrafiker eller anden relevant uddannelse, og måske har du allerede gjort dig relevant erhvervserfaring inden for kommunikationsrådgivning.
Det er klart en fordel, hvis dine styrker ligger inden for ekstern kommunikation. Det gælder både pressehåndtering og udarbejdelse af kommunikationsmateriale. Udover jobbets naturlige krav til skrivetalent og forståelse for målgrupper, vil det samtidig være en stor fordel, hvis du tænker visuelt og har erfaring med udarbejdelse af infografikker og video. Du begår dig naturligt på forskellige medieplatforme, og holder dig opdateret med seneste udvikling. Udover din høje faglighed, er det et must, at du går til arbejdet med et ønske om at bidrage til vores gode arbejdsmiljø. 

Vi tilbyder
Vi tilbyder en udfordrende stilling i en spændende virksomhed, som er under forandring. Du bliver en del af Kommunikationsafdelingen, som består af to kommunikationsrådgivere og kommunikationschefen, hvor der vil være gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Kommunikationsafdelingen er en del af Sekretariatet, som servicerer Evidas ledelse. Arbejdsstedet er vores nyetablerede hovedsæde i Viborg, og ansættelsesstart er hurtigst muligt.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Mia Josiassen på tlf. 25 19 40 64 eller e-mail: miajo@evida.dk
Vi ser frem til at høre fra dig og skal modtage din ansøgning senest den 5. oktober 2020 på https://evida.dk/job. Vi forventer at holde samtaler i uge 43.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Tandklinikken Papirfabrikken v/Steen Bach og Vibeke Elkjær

SØBY MASKINAKTIESELSKAB. HØJSLEV

Del dette job

Virksomhedsinformation
Evida
Vognmagervej 14
8800 Viborg
Tlf
25194109
Kontaktperson
 
Adresse
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
05-10-2020
Kviknummer
LJA-81087600
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media
Beliggenhed