Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent- og supportchef

SENSU A/S

Viborg, Midtjylland

Indrykket
02-02-2023

Del dette job

Kontakt
SENSU A/S
Smed Hansens Vej 13
6940 Lem St
Kontakt
 
Tlf
22923830
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-02-2023
Udløber
16-02-2023
Kviknummer
LJA-84484997
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, Ledelse

TRIMIT Group er tekstil-, møbel- og industrivirksomheders foretrukne ERP-leverandør og sparringspartner. Brancheløsningen TRIMIT er en komplet standardløsning skræddersyet til de enkelte branchers behov baseret på Microsoft Dynamics Business Central. Cirka 10.000 brugere benytter allerede TRIMIT til at skabe mere omsætning med færre ressourcer.

TRIMIT Group består af fantastiske mennesker i en passioneret organisation med en unik kultur. Vi er et internationalt team på mere end 120 højt specialiserede medarbejdere i Danmark, Tyskland, Norge, Holland og Schweiz. Vi repræsenterer den verden, vi lever i, og vi fejrer vores mangfoldighed i baggrunde og kulturer.

 For at imødekomme den stigende efterspørgsel og vækst søges der nu til hovedkontoret i Viborg en dygtig konsulent - og supportchef.

Indflydelsesrig nøglerolle – Ledelse & udvikling

Kunne du tænke dig at komme med på en spændende vækstrejse i en international teknologisk virksomhed, som i øvrigt er en af Danmarks førende Microsoft Partnere inden for MS Dynamics 365 Business Central? Som den nye konsulent- og supportchef hos TRIMIT får du ansvaret for at lede og udvikle virksomhedens dygtige og engagerede forretningskonsulenter og supportere i både Viborg, Kolding og København. Du sikrer dermed at konsulenterne leverer ydelser i høj kvalitet til kunderne indenfor industri, møbelindustrien og Fashion, ligesom du sikrer høj medarbejder- og kundetilfredshed. Du får en central rolle med store frihedsgrader og høj grad af indflydelse på udviklingen af konsulent og supportafdelingerne, ligesom du bliver en del af en virksomhed med uformel omgangstone, og hvor det gode fællesskab og et sundt arbejdsmiljø vægtes højt.


Du får en alsidig arbejdsuge
, hvor du med reference til virksomhedens COO, får ansvaret for at opgaverne gennemføres korrekt og derigennem sikrer afdelingens budget. Det er samtidig dig, der i samarbejde med den øvrige ledelse, får ansvaret for at sikre et højt kundefokus. Ydermere får du til opgave at vedligeholde og videreudvikle TRIMIT konsulentforretning, ligesom du sikrer god kundeservice fra supportafdeling således TRIMIT også i fremtiden, er kundernes naturlige samarbejdspartner. Som den nye konsulent- og supportchef indgår du i chefgruppen i Operations, ligesom du vil få et tæt samarbejde med Sales Team, IT-arkitekter, projektledere, Business Central udviklere samt udviklere i portalafdelingen.

For at få succes i denne rolle, kommer du fra en lignende stilling med god erfaring som leder for konsulenter – gerne inden for ERP. Du har derfor evne og solid erfaring med at udvikle medarbejdere, samtidig med at du har stærke kompetencer inden for ressourceallokering. Ydermere har du dine ledelsesværktøjer i orden. Har du et bredt kendskab til Microsoft teknologien, vil det være en klar fordel.

Det forventes, at du kommunikerer dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Som person er du både proaktiv, grundig og resultatorienteret, hvorfor du også er god til at forudse potentielle udfordringer inden de bliver et reelt problem. Du er struktureret og god til at bevare overblikket, ligesom du på naturlig vis tager ejerskab for afdelingens leverancer. Ydermere trives du med at håndtere forskellige interessenter, ligesom du er god til at etablere og vedligeholde relationer på alle niveauer - både os kunden og internt i TRIMIT. Du har samtidig kommercielt flair, hvorfor du også nemt kan sætte dig ind i kundens næste opgave og behov. Det er vigtigt, at du føler dig hjemme i ledelsesrollen.

Er du den nye konsulent- og supportchef til TRIMIT? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S. Du kan læse mere om TRIMIT Group her: www.trimit.com.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

 

 

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
SENSU A/S
Smed Hansens Vej 13
6940 Lem St
Kontaktperson
 
Tlf
22923830
Adresse
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-02-2023
Udløber
16-02-2023
Kviknummer
LJA-84484997
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT, Ledelse
Beliggenhed