Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelev til Business Support

DEIF A/S

Skive, Vestjylland

Indrykket
04-05-2022

Del dette job

Kontakt
DEIF A/S
Frisenborgvej 33
7800 Skive
Tlf
+4596149614
Kontakt
 
Tlf
+4596148465
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2022
Udløber
25-05-2022
Kviknummer
LJA-83584686
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du i et internationalt miljø kan dygtiggøre dig inden for administration, og hvor du med garanti udvikler dig fagligt som personligt? Så er du måske vores kommende kontorelev i vores Business Support afdeling!

Jobbet
Under dit uddannelsesforløb fokuserer vi på at skabe de bedste forudsætninger for at styrke din videre rejse på arbejdsmarkedet. Vi vil fra dag ét have stort fokus på din læring og udvikling, og du vil opleve et meget inkluderende og uformelt arbejdsmiljø, som bygger på et godt kollegialt sammenhold.

Som vores nye kontorelev bliver du en del af vores Business Support afdeling, hvor du kommer til at prøve kræfter med mange forskellige administrative opgaver. Business Support afdelingen supporterer forretningen på tværs af hele organisationen og varetager således opgaver for afdelinger såsom Sales, Product Management, Service & Support, Technical Dokumentation og Marketing.

”Under dit uddannelsesforløb vil du opnå bred faglig viden, da vi i Business Support varetager mange forskellige opgaver for diverse afdelinger på tværs af DEIF. Det er derfor vigtigt, at du ikke kun trives med rutineprægede arbejdsopgaver, men også motiveres af at varetage diverse ad-hoc opgaver, som kræver her-og-nu respons”, fortæller Afdelingsleder Marianne Betzer Viborg.

I en hverdag, hvor ikke to dage er ens, vil dine opgaver bestå af:

  • Debitor opfølgning, være med til at sikre at vores kunder betaler deres fakturaer
  • Opfølgning på opgaver og projekter - i alle afdelinger i vores Sales & Business område
  • Opdatering og vedligeholdelse af prislister
  • Koordinering af kundemøder, webinars og klargøring af messemateriale
  • Vedligehold af kunder og data i vores systemer
  • Afløser i receptionen til telefonomstilling og modtagelse af gæster
  • … og alt derimellem!

Du vil derudover være tilknyttet vores interne netværk af elever og lærlinge, som lige nu består af 10 personer, der er under forskellige uddannelser.

Personen
Som person bliver du motiveret af at arbejde selvstændigt, og du har mod på at byde ind på opgaver. Du vil opleve en hverdag, hvor opgaverne indimellem haster og andre gange kræver grundighed, du skal derfor selv strukturere og prioritere dine opgaver. Du går derudover positivt og engageret til dine opgaver. Det vigtigste er dog, at du er klar til at lære. IT vil for eksempel fylde en stor del af din hverdag, og derfor skal du have en interesse for IT og lyst til at lære nye systemer.

Det er et krav, at du har en afsluttet eksamen fra en adgangsgivende ungdomsuddannelse f.eks. EUX Business, og at du kan formulere dig på dansk og engelsk, i skrift og tale.

Hvad kan du forvente hos os?
Vi kan tilbyde dig et job i en stærkt værdibaseret organisation, hvor vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden med at få succes. Selvom DEIF er en global virksomhed med kolleger i mange forskellige lande, er vi forenet i et stærkt ønske om at gøre det bedste for vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø med fokus på løbende læring, selvstændig opgaveløsning og udstrakt samarbejde. I dagligdagen tilbyder vi fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage.

DEIF er meget optaget af social ansvarlighed og samfundsansvar, og vi har et helt særligt fokus på bæredygtighed. Vi har derfor indført vores eget etiske regelsæt (Code of Conduct), der bygger på internationalt anerkendte konventioner om menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV, via vores hjemmeside https://www.deif.com/career/job-openings/. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt og ikke senere end d. 25. maj 2022. Vi vil tage kandidater ind til samtale løbende.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Marianne Betzer Viborg, på +45 9614 8465 eller på e-mail mbj@deif.com

Tiltrædelse i august/september 2022.

_____________________________________________________________________________

”Vi vil gerne klæde dig godt på til at søge stillingen, så derfor tilbyder vi dig her et gratis online-kursus med det vigtigste, du skal vide for at komme i betragtning til jobbet.
Træningen tager ca. 1 time at gå igennem – og du kan let plukke i de enkelte emner udfra dit behov. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig at lykkes bedst muligt – allerede INDEN du bliver ansat.
Klik her og sign-up til vores Ansøger-træning:

https://hrcaseforum.simplero.com/page/185497-deif-ansoeger

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
DEIF A/S
Frisenborgvej 33
7800 Skive
Tlf
+4596149614
Kontaktperson
 
Tlf
+4596148465
Adresse
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-05-2022
Udløber
25-05-2022
Kviknummer
LJA-83584686
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration
Beliggenhed