Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorfunktionærer til enheden Driftsunderstøttelse i Ringkøbing

Familieretshuset, Afdeling Ringkøbing

Ringkøbing-Skjern, Vestjylland

Indrykket
04-03-2021

Del dette job

Kontakt
Familieretshuset, Afdeling Ringkøbing
Østergade 41
6950 Ringkøbing
Tlf
72568438
Kontakt
 
Tlf
72567979
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-03-2021
Udløber
16-03-2021
Kviknummer
LJA-81787063
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig, Ledelse

Er du serviceorienteret, fleksibel og struktureret? Så er det dig, vi søger.

Stillinger som kontorfunktionærer til enheden Driftsunderstøttelse er ledige til besættelse pr. 1. maj 2021. Der er tale om fuldtidsstillinger.

Om stillingerne

Når forældre skal skilles. Hvis der er uenighed om forældremyndighed, børnenes bopæl, samvær og bidrag. Hvis en dansker skal giftes med en udlænding. Hvis en forælder bliver dement. Kort sagt: Når der sker væsentlige ændringer i familiesituationen, er det ofte Familieretshuset, der vejleder.

Familieretshuset vokser og udvikler sig markant i disse år, hvilket stiller store krav til de driftsunderstøttende funktioner. Der er oprettet en ny enhed for Driftsunderstøttelse med det formål at samle de driftsunderstøttende funktioner og sikre en effektiv, innovativ og kvalificeret dataunderstøttelse i driften og udviklingen i området Familie- og personret.

I enheden varetages en større driftsopgave, da enheden er ansvarlig for Familieretshusets samlede upload af familieretlige sager, fx om forældremyndighed, samvær og bopæl, der skal behandles i Familieretten. Post- og upload-teamet står overfor en særlig spændende tid, da de er foregangsteam for Familieretshusets indførelse af robotteknologi i sagsbehandlingen.

Arbejdsopgaver

Stillingerne er placeret i enheden Driftsunderstøttelse i Post- og upload-teamet.

Som medarbejder i teamet er dine arbejdsopgaver at uploade dokumenter til domstolsportalen. Derudover vil der være opgaver i forhold til at håndtere både fysisk og digital post, der modtages i Familieretshuset, herunder journalisering.

Kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du er indstillet på at arbejde i et travlt miljø, hvor der stilles krav til både kvaliteten i arbejdet samt effektiviteten.

Vi forventer, at du:

  • Har bestået kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration eller har tilsvarende relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • er effektiv og systematisk
  • er omhyggelig i dit arbejde
  • har flair for IT
  • kan håndtere et stort sagsflow
  • har en positiv tilgang til at være kollega på en arbejdsplads, hvor der hele dagen er bud efter din aktive medvirken.
Derudover ønsker vi os en kollega, som sætter pris på humor, og som motiveres af at være med til at sikre en stabil drift i hele vores organisation.

Vi tilbyder:

  • et spændende job i et kontor præget af høj faglighed, og hvor vi lægger vægt på åbenhed og holdånd
  • en arbejdsplads med et godt socialt miljø, hvor vi sætter pris på en uhøjtidelig omgangstone, humor og et godt arbejdsmiljø
  • en afvekslende hverdag med mulighed for indflydelse på opgaveløsningen i kontoret.
Vi har aftale om flekstid, som kan anvendes under hensyntagen til arbejdets tilrettelæggelse, og der vil også være mulighed for hjemmearbejde efter Corona.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsesområdet vil være Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet vil være i Ringkøbing.

Du vil blive omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-Fællesoverenskomsten) med tilhørende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK).

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Kirsten Rosenkilde på tlf.: 72567979. Du kan også læse mere om Familieretshusets arbejdsopgaver på www.familieretshuset.dk.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingerne, kan du sende en ansøgning, cv og anden relevant dokumentation, herunder eksamensbevis med karakteroversigt elektronisk via stillingsopslaget på Familieretshusets hjemmeside Familieretshuset.dk – senest tirsdag 16. marts 2021.

Vi forventer at holde samtaler mandag 22. marts 2021.

Vi ønsker os en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Familieretshuset, Afdeling Ringkøbing
Østergade 41
6950 Ringkøbing
Tlf
72568438
Kontaktperson
 
Tlf
72567979
Adresse
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-03-2021
Udløber
16-03-2021
Kviknummer
LJA-81787063
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig, Ledelse
Beliggenhed