Gem annonce

Lagerchef

Bygma Herning

Indrykket
26-05-2021

Del dette job

Kontakt
Kalle Jørgensen
Tlf
23709180
Mørupvej 17
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-05-2021
Udløber
30-06-2021
Kviknummer
330669368
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Bygge og anlæg, Detail- og engroshandel
Stillingsbetegnelse
Lagerchef
Sprog
Dansk Læse/ tale

I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Lagerchef til Bygma Herning

Vi søger en lagerchef til Bygma Herning, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet

Du bliver ansvarlig for drift og optimering af vores lager og distribution. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system. Du får ansvar inden for indkøb, varemodtagelse, lageroptælling og bemandingsplaner. Samtidig leder og fordeler du arbejdet med pakning af ordrer og udkørsel af varer og byggematerialer. Sammen med de øvrige medarbejdere sikrer du, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden, og at lager og plads altid fremstår ryddelig og ordentlig. Du får 15 medarbejdere i reference.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?

Hvis du vil være lagerchef i Bygma, forventer vi, at du:

  • har branchekendskab og forstår at et effektivt lager kræver orden og struktur

  • kan håndtere et mandat til at træffe beslutninger

  • motiverer dit team til at tage ansvar for egen udvikling

  • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold

Vi tilbyder

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier. Du får selvfølgelig en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale BygMakkere, der løfter i flok hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Kan du se dig selv hos os?

Så søg jobbet via vores hjemmeside www.bygmajob.dk
Fristen er 16. juni 2021.
Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma Herning vil du få 47 kolleger og referere til direktør Henrik Højmark. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kørselsleder Kalle Jørgensen på 2370 9180.

Om Bygma

Bygma Herning, der beskæftiger 52 ansatte, er en afdeling i Bygma A/S, der er en landsdækkende kæde med 55 selvstændige forretninger, som beskæftiger godt 1.300 ansatte. Bygma A/S er et datterselskab i Bygma Gruppen A/S, der beskæftiger ca. 2.150 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet, med aktiviteter inden for salg og distribution af materialer til byggeriet. Med en samlet omsætning på ca. 7,0 mia. DKK hører Bygma Gruppen A/S til blandt de største i branchen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Bygma Herning

Del dette job

Kontaktperson
Kalle Jørgensen
Tlf
23709180
Adresse
Mørupvej 17
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-05-2021
Udløber
30-06-2021
Kviknummer
330669368
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Bygge og anlæg, Detail- og engroshandel
Stillingsbetegnelse
Lagerchef
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce