Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lagermedansvarlig HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 A/S

Viborg, Midtjylland

Indrykket
03-07-2019

Del dette job

Kontakt
HOLMRIS B8 A/S
Odinsvej 5
8850 Bjerringbro
Kontakt
 
8850 Bjerringbro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-07-2019
Udløber
01-08-2019
Kviknummer
LJA-74321662
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Transport og logistik

Vi har travlt i HOLMRIS B8 Circular. Vi køber, sælger, henter, bringer og optæller møbler – nogle brugte, andre nye. Vores primære opgave er at opkøbe vores kunders brugte møbler og enten videresælge eller donere dem til organisationer eller foreninger. Alternativt sikrer vi bæredygtig bortskaffelse. Vores profil er grøn. Vi har arbejdet rigtigt meget med social ansvarlighed og integration af skæve typer og i vores hverdag forholder vi os aktivt til FNs 17 verdensmål. Især i forhold til ansvarligt forbrug og produktion, hvor omdrejningspunktet er bæredygtighed og der er i særdeleshed rift om vores ydelser. Derfor har vi brug for en lageransvarlig til vores lager i Bjerringbro.

Som lageransvarlig er du handlekraftig og styrer lageret med hård, men kærlig hånd og du forstår at strømline vores sortiment for bl.a. at sikre at vores faste donationer består af de rigtige møbler. Du er ikke bange for at tage ansvar og uddelegerer på en pædagogisk måde opgaver til vores øvrige medarbejdere, men samtidig tøver du ikke med at tage hænderne op af lommerne og arbejde selvstændigt. Dette er faktisk et must - netop fordi vi har travlt!

Der er ikke tale om almindeligt lagerarbejde. Møblerne, vi arbejder med, er som udgangspunkt brugte. De kommer samlet og kan ikke umiddelbart lige puttes på en hylde. Det vil sige at du skal kunne navigere i kaos og arbejde med en ting ad gangen og det betyder også at vi vægter engagement og kløgt over erfaring. I din dagligdag indgår der en stor variation af opgaver, eksempelvis at pakke paller, samle/skille møbler ad, laste biler, fakturere, tage imod lastbiler der kommer med gods, affaldshåndtering m.m.

Du arbejder struktureret og har overblik og ordenssans. For selv om vi også af og til roder, er det vores formål at sikre at vi altid kan finde, det vi har behov for og dette bidrager du naturligvis til.

Du har humor, for dine kolleger synes selv de er rigtigt sjove og det giver os heldigvis en farverig hverdag og det er sjældent kedeligt at gå på arbejde hos os.

Du har derudover:

Gode samarbejdsevner

God fysik

Hænderne godt skruet på og et stort behov for at bruge dem

Kørekort (B)

Evt. truck-certifikat - det er kun en fordel, men vi kan også klare os uden.

Opstart:

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige.

Arbejdstid: 37 timer

Vi har fleksible arbejdstider, men du må af og til forvente en længere arbejdsdag.

 

Vi vil meget gerne fortælle dig mere om HOLMRIS B8 Circular, men det passer dårligt i vores hverdag, at du møder uopfordret op.

Vil du vide mere om stillingen kan du derudover kontakte vores Sustainability Director Steffen Max Høgh på tlf. 27 12 27 98. Det er også til ham du skal sende din ansøgning og dit CV på smax@holmrisb8.com.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
HOLMRIS B8 A/S
Odinsvej 5
8850 Bjerringbro
Kontaktperson
 
Adresse
8850 Bjerringbro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-07-2019
Udløber
01-08-2019
Kviknummer
LJA-74321662
Jobtype
Fuldtid
Fag
Transport og logistik
Beliggenhed