Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinreparatør

GPV International A/S

Ringkøbing-Skjern, Vestjylland

Indrykket
23-10-2019

Del dette job

Kontakt
GPV International A/S
Håndværkervej 3-5
6880 Tarm
Tlf
+4522241987
Kontakt
 
6880 Tarm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-10-2019
Udløber
15-11-2019
Kviknummer
LJA-76731180
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Industri & Håndværk, Energi

Teknisk vedligeholdelsesmedarbejder - udfold dine tekniske kompetencer

 

Få et alsidigt job hos den mekaniske produktion i GPV-Group, hvor du planlægger din egen hverdag og får ansvar for en deltidsmedarbejder.

 

"Du får en supervigtig rolle her: Ikke nok med at dit arbejde sikrer at vi undgår produktionsstop, så er du også med til at energioptimere måden, vi arbejder på, og sørge for omkostningsbesparelser," fortæller HR Manager Nicolaj Ulnits.

 

Velkommen til GPV Mechanics DK 

På fabrikken i Tarm producerer vi originale, mekaniske produkter, som bliver kombineret med andet elektronik på vores øvrige GPV-fabrikker. Og dine 80 kommende kolleger glæder sig til at byde dig og din proaktive arbejdstilgang velkommen.

Du får din daglige gang på vores 13.000 m2 store fabrik, hvor du samarbejder på tværs af funktioner og produktionsteams, mens du også får ansvar for en deltidsmedarbejder, som hjælper dig i det daglige. 

Fejlfinding, vedligehold og optimering

 

Du får ansvar for at alt er som det skal være i vores produktionsmaskiner - og udskifter dele, inden de går i stykker eller bliver nedslidt. Du arbejder med både elektriske, mekaniske og pneumatiske maskiner og udformer vedligeholdsplaner, der sikrer optimal service efter det bedste interval.

 

Mere konkret, står du for at:

 

  • deltage i reparation af maskiner, udstyr og materiel, så dine kolleger i produktionen når deres mål

  • deltager i planlægningen af større renoveringer af maskiner, udstyr og materiel - du bestiller eksterne håndværkere, og sørger for at registrere og tage godt imod dem

  • drifte og vedligeholde trykluftanlæg, varmeanlæg samt ventilationsanlæg

  • fejlfinde på bygningsinstallationer samt sikre at vi lever op til gældende lovgivning på området

  • koordinere vores eksterne service - fx på installationer samt lovpligtige, årlige eftersyn foretaget af eksterne teknikere på trucks og kraner.

 

Dine mødetider er som udgangspunkt 7-15.30 mandag-torsdag, mens vi holder fyraften kl. 13 om fredagen.

 

Få uanede muligheder ud fra dine ønsker

 

Hos GPV Mechanics har vi den nyeste teknologi og en bred, procesopdelt produktion. Du har derfor rig mulighed for at blive specialiseret inden for lige netop det område, du vil. Fx robotteknologi, programmering eller noget helt tredje. Eller du kan udvikle dine tekniske kompetencer ved at få ansvar for et bestemt specialprodukt, som du efterfølgende står for service af i samarbejde med kunden.

 

"Her kan du virkelig præge dit job i den retning, du vil. Og så får du mulighed for at få sparring i et netværk med andre industrivirksomheder, som samles og udveksler erfaringer," slutter Nicolaj.

Problemknuser, som trives med at være hands-on på alle processer

 

Vi søger dig, som har sans for detaljen og et stort overblik. Dig, som kan sørge for, at de daglige vedligehold i produktionen fungerer optimalt og til tiden i en hektisk hverdag - og som tager initiativ til at løse de udfordringer, som opstår.

 

Herudover forestiller vi os, at du:

 

  • har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed - du har en solid teknisk og styringsmæssig indsigt

  • er uddannet elektriker , eller alternativt industritekniker, , automatiktekniker, mekaniker, maskinmester eller lignende

  • har erfaring med elinstallationer, styringer og hydrauliske/mekaniske produktionsanlæg samt gerne teknisk indkøb og leverandørkontakt

  • indgår naturligt i relation med mange forskellige mennesker på tværs

  • taler og skriver dansk flydende og gerne engelsk.

 

Lyder det som noget for dig?

 

Så send din ansøgning og dit CV via vores jobsøgningsportal https://app.jobmatchprofile.com/c44677/gpv-international-as/3cckcr/vedligeholdelsesmedarbejder senest den 15. november 2019. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR Consultant Nicolaj Ulnits på 22 24 19 87. Vi kalder til samtaler løbende, så søg hellere i dag end i morgen. Vi håber, du kan starte hurtigst muligt, men venter naturligvis gerne på den rette medarbejder.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Om virksomhedenGPV er en vidensbaseret outsourcing-partner med kernekompetencer indenfor højteknologisk og kompleks produktion af elektroniske og mekaniske komponenter og løsninger. Vi er 4.000 medarbejdere fordelt på vores produktionssites i Danmark, Thailand, Mexico, Schweiz, Østrig, Tyskland, Slovakiet, Sri-lanka og Kina. Vi servicerer kunder inden for cleantech, instrumenter & industri, high-tech consumer, marine & forsvar samt medico og transportbranchen. Lær mere om os på gpv-group.com.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
GPV International A/S
Håndværkervej 3-5
6880 Tarm
Tlf
+4522241987
Kontaktperson
 
Adresse
6880 Tarm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-10-2019
Udløber
15-11-2019
Kviknummer
LJA-76731180
Jobtype
Fuldtid
Fag
Industri & Håndværk, Energi
Beliggenhed