Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Matematik- og geografilærer til Brændgårdskolen - barselsvikariat

Brændgårdskolen

Herning, Vestjylland

Indrykket
11-10-2023

Del dette job

Kontakt
Brændgårdskolen
Brorsonsvej 4
7400 Herning
Tlf
24 41 50 77
Kontakt
 
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-10-2023
Udløber
22-11-2023
Kviknummer
LJA-85079559
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik, Forskning og udvikling

Brændgårdskolen har en international profil med fokus på høj faglighed i alle fag. Skolen har alsidighed, dannelse og trivsel som grundkerne. Eleverne har en høj uddannelsesprocent på ungdomsuddannelserne, og medarbejderne har stor erfaring med at udøve en sprogbaseret undervisning. Brændgårdskolen er en dynamisk skole, der ligger i toppen, når der laves undersøgelser af progression i undervisningen. Eleverne får udsyn til det globale samfund via undervisning i interkulturel forståelse. Vi siger i daglig tale: ” Her dannes gode verdensborgere”. I Talentklasserne undervises elever, der har særlige egenskaber indenfor 19 idrætsgrene eller sang/musik med mulighed for morgentræning.

Brændgårdskolen søger pr. 1. januar 2024 en lærer til at undervise i matematik i indskolingen og geografi i overbygningen. Kan du have et par musiktimer i indskolingen er det også fint, men ikke et krav. Vi søger lærere, der kan være med til at tænke kreativt og udvikle på elevernes innovative tankegang, så de kan være motiveret for læring…..”Alt, hvad du kan forestille dig, kan blive til virkelighed”. Du er den rigtige, hvis du VIL os.

På Brændgårdskolen/talentklasser arbejdes der med et udviklende mindset, hvor der er fokus på vedholdenhed, engagement, det at gøre sig umage og evnen til at øve sig. Filosofien er at vi lærer af vores fejl og vi ønsker, at eleverne skal vokse, ved at tro på egne evner. Skolen er fagligt orienteret og har et udbygget styrke- og PLCcenter, der både udfordrer og understøtter elevernes trivsel og læring. Som noget nyt i undervisningen benytter Brændgårdskolen Lego Education, der skal styrke elevernes kreative og innovative kompetencer. I dette skoleår er vi startet med at have life-skills på skoleskemaet.

Vi er en løsningsorienteret skole, hvor vi fokuserer på muligheder frem for begrænsninger.

Vi søger en lærer der:

  • er faglig kompetent og nysgerrig
  • vægter teamsamarbejde højt
  • vil være med til at gøre en god skole endnu bedre
  • arbejder inkluderende med relationer og fællesskab som omdrejningspunkt
  • har ambitioner på egne og elevernes vegne
  • er en god kollega og tager glæde med på arbejde

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du er engageret og kan lide at arbejde på en dynamisk skole med sammenhængskraft og fællesskab som vigtige værdier.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via kommunens hjemmeside senest d. 22. november. Vi forventer at afvikle
ansættelsessamtaler i uge 48.

Kontakt:
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Dorte Lorentzen på telefon 24 41 50 77 eller viceskoleleder Jesper Holm Sørensen på telefon 28 71 04 32 for yderligere informationer og indledende drøftelser.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Brændgårdskolen
Brorsonsvej 4
7400 Herning
Tlf
24 41 50 77
Kontaktperson
 
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-10-2023
Udløber
22-11-2023
Kviknummer
LJA-85079559
Jobtype
Fuldtid
Fag
Undervisning og pædagogik, Forskning og udvikling
Beliggenhed