Gem annonce

Medarbejdende teamleder - daghold

PRO&CO A/S

Herning, Vestjylland

Indrykket
11-01-2021

Del dette job

Kontakt
PRO&CO A/S
Fabriksvej 32
7441 Bording
Kontakt
 
Tlf
96603203
7490 Aulum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81567892
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Industri & Håndværk

Har du flair for optimering af procesudstyr i fødevarebranchen? Har du evne og motivation for teamledelse? Og trives du med selv at være en aktiv del af produktionen, så kan det være dig, vi er på udkig efter til dette spændende job på fabrikken i Aulum.

Som medarbejdende teamleder er det dit ansvar, sammen med dine to kollegaer, at få gennemført produktionsplanen på en effektiv og kvalitetsbevidst måde. Du får ansvar for den afdeling, der står for ophældning, anvendelse af recepter og forarbejdning af råhonningen, så den er klar til tapning. Du kommer til at arbejde med sensorik, vurdere produktmæssige udviklingsmuligheder, vurdere om procesudstyr kører, som det skal, og du skal bidrage til vurdering af produktkvaliteten. Alt sammen under respekt for naturens materiale og den rette forståelse for systemmæssige krav i en industrialiseret effektiv drift. Du får således en af nøglerollerne i ophældningsafdelingen, hvor du planlægger arbejdet, sikrer registrering af forbrugte råvarer, kvalitetskontrollerer proces og produkt, samt sikrer at afdelingen når de fastsatte produktionsmål. Du arbejder med og tager din andel af afdelingens driftsopgaver, og har derfor selv afgørende indflydelse på resultatet. Du refererer til Fabriks Direktøren.

Du har erfaring fra fødevareindustrien f.eks. som mejerist, levnedsmiddeltekniker, procesoperatør eller lignende, og er nu klar til at lære et nyt produkt. Du har stor interesse for fødevarer, og en ambition om at blive en dygtig teamleder. Som person er du selvkørende, løsningsorienteret, initiativrig, forretningsorienteret, nysgerrig og deltagende. Du arbejder struktureret og disciplineret. Der er travlt i afdelingen, men du forstår at skabe ro og er omstillingsparat, når der må omprioriteres i produktionsplanen. Du får desuden en rolle ved optimering og implementering af procesudstyr, i tæt samarbejde med virksomhedens tekniske afdeling, så har du teknisk snilde og erfaring med styring, pumper, ventiler, slanger og kan høre, når noget lyder forkert, er det en fordel. Hvis du ikke har truckkort, skal du være villig til at tage det.

Hos Jakobsens får du stor indflydelse på din egen hverdag i en uformel og flad organisation, hvor der er kort vej fra ide til beslutning. Miljøet er kendetegnet ved arbejdsglæde og vindermentalitet. Som vækstvirksomhed er der fart over feltet, og der er stor teamånd, hvor alle hjælper hinanden med at nå i mål.

Ansættelsesstart: hurtigst muligt.

Jakobsens er for nyligt blevet en del af Good Food Group. Fabrikken i Aulum er en af Skandinaviens største honningproducenter. Virksomhedens sortiment sælges som konventionel, økologisk og fairtrade under Jakobsens varemærket eller som private label til detail, industri og catering. Læs mere på www.goodfoodgroup.com

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO allerede i dag via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Fabriksvej 32
7441 Bording
Kontaktperson
 
Tlf
96603203
Adresse
7490 Aulum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81567892
Jobtype
Fuldtid
Fag
Industri & Håndværk
Beliggenhed
Gem annonce