Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til Vejmyndighed & Drift

Skive Kommune, Drift & Anlæg

Skive, Vestjylland

Indrykket
15-06-2022

Del dette job

Kontakt
Skive Kommune, Drift & Anlæg
Rådhuspladsen 2
7800 Skive
Tlf
99155500
Kontakt
Kim Hald
Tlf
29624362
Rådhuspladsen 2
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-06-2022
Udløber
01-07-2022
Kviknummer
331203975
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Ingeniør og naturvidenskab, Bygge og anlæg
Stillingsbetegnelse
Ingeniør
Kloakmester
Teknisk designer

I Skive Kommune skal vores borgere opleve et velfungerende vejnet, teamet Vejmyndighed & Drift er ansvarlige for opgaven og der er styr på love og regler. Teamet varetager de driftsopgaver, som er politisk vedtaget, og målet er at varetage driftsopgaverne så effektivt og økonomisk som muligt. Det arbejder vi alle hen imod.

Vi søger en kollega, som vil stå for driften og vedligeholdelse af vores ca. 100 km regnvandsledninger, 15.000 brønde og 20 regnvandsbassiner. Afvanding har en stor betydning for den fremtidige klimasikring både i forhold til fremtidige anlæg og vedligeholdelse af gamle anlæg. Du får driftsansvaret for alle aspekter af afvanding herunder inspektioner og vedligeholdelse af anlægget.

I teamet er vi 5 medarbejdere, både nyuddannede og mere erfarne kræfter, som alle hjælper hinanden i en travl hverdag. Vi vægter faglig sparring, samarbejde og et godt arbejdsmiljø højt. Teamet er en del af afdelingen Drift & Anlæg, som består af i alt 5 teams, som vi samarbejder med på tværs for at løfte opgaverne.

Du vil derfor være hele afdelingens fagekspert på afvanding i forhold til alle vejopgaver, både i forhold til planlægning og anlæg og endelig når det overgår til drift og vedligehold. Det forventes således, at du er interesseret i samspillet mellem dit og andres ansvarsområder og kan se værdien i sammenspillet mellem fagligheder.

Udover afvanding vil du også få andre opgaver fx registrering og vedligehold af LER-register, og yderligere en bred vifte af opgaver indenfor drift og vejmyndighedsområdet alt efter dine kompetencer og interesser.

Den kollega vi ønsker os

Du har måske en baggrund som ingeniør, teknisk designer, kloakmester eller noget lignende. Det vigtigste er, at du brænder for og har erfaring med afvanding.

Derudover forventer vi, at

  • Du har teoretisk eller praktisk viden om afvanding.

  • Du har kendskab til afvanding i forbindelse med klimasikring og ekstremt vejr.

  • Du har dyb viden om regler i forhold til miljø og afledning af forurenet vand og deponi af forurenet jord, og har praktisk erfaring med jordprøver f.eks. i forbindelse med afhøvling af rabatter.

  • Du kan kommunikere med mange forskellige målgrupper, borgere, samarbejdspartnere og bevare roen i forbindelse med henvendelser vedr. ophobning af vand.

  • Du har basalt kendskab til vejloven.

Hvis ikke du kan alt det vi ønsker os, hvis du f.eks. er nyuddannet ingeniør med styr på teorien, men endnu ikke har praktisk erfaring, så søg alligevel - så kan vi lære dig resten.

Drift og anlæg er én af fire afdelinger i forvaltningen Teknik, Miljø & Udvikling. I forvaltningen har vi generelt en uhøjtidelig omgangstone og en flad organisationsstruktur. Der er stor tillid til medarbejderne som kommer til udtryk som frihed under ansvar. Det giver mulighed for at sætte sin viden i spil i dagligdagen og selv sætte sit præg på opgaverne og den daglige tilrettelæggelse.

Hvis du har spørgsmål

til stillingen, er du velkommen til at kontakte Drift- & Anlægschef Kim Hald på telefon 29 62 43 62 eller pr mail på kimh@skivekommune.dk

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter forhandling med den relevante fagforening.

Frist

Send os din ansøgning senest den 1. juli 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 28, og vi håber at du kan tiltræde 15. august 2022, eller snarest mulig derefter.

Du bliver ansat efter gældende overenskomst og principperne om lokal løndannelse med baggrund i dine kvalifikationer og relevant erfaring.

Søg stillingen elektronisk via vores rekrutteringssystem

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.

Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.

Ledige jobs ved Skive Kommune

Alle ledige stillinger ved Skive Kommune bliver slået op, og alle uanset køn, alder, race eller religion opfordres til at søge job hos kommunen.


Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skive Kommune, Drift & Anlæg
Rådhuspladsen 2
7800 Skive
Tlf
99155500
Kontaktperson
Kim Hald
Tlf
29624362
Adresse
Rådhuspladsen 2
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-06-2022
Udløber
01-07-2022
Kviknummer
331203975
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Ingeniør og naturvidenskab, Bygge og anlæg
Stillingsbetegnelse
Ingeniør
Kloakmester
Teknisk designer
Beliggenhed