Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mediegrafiker

Frederiksen Scientific A/S

Varde, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
08-11-2018

Del dette job

Kontakt
Frederiksen Scientific A/S
Viaduktvej 35
6870 Ølgod
Kontakt
Jens Vangkilde
Tlf
75246282
6870 Ølgod
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2018
Udløber
30-11-2018
Kviknummer
LJA-67613273
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media, Kunst, kultur og sport

Frederiksen Scientific A/S strategi for de kommende år vil fokusere på international forretningsudvikling indenfor vores sortiment af undervisningsudstyr til naturfag.

Vi søger derfor nu en mediegrafiker, der med reference til marketingchefen, kan medvirke til at løse det stigende antal online og of line marketingopgaver der knytter sig til udviklingen i både de danske og internationale aktiviteter.

Opgaver

  • Ansvarlig for at oprette og vedligeholde InDesign-templates
  • Layout af trykte medier som kataloger, annoncer, flyer mv.
  • Power point præsentationer
  • Tekstforfatning
  • Videoproduktion
  • Foto og billedbehandling
  • SoMe aktiviteter som f.eks. design og udførelse af Facebook-kampagner
  • Ad hoc-opgaver

Din profil

Du har en relevant uddannelse som mediegrafiker, multimedie designer eller lignende, gerne kombineret med en kommerciel uddannelse indenfor marketing eller kommunikation.

I tillæg har du opnået nogen praktisk erhvervserfaring fra en lignende stilling, gerne i en internationalt orienteret virksomhed.

Du er fortrolig med Adobe - pakken, (minimum InDesign, Photoshop og Illustrator).

Det vil endvidere være et plus, hvis du har erfaring i at arbejde med Sky PIM – product information management systemet, men det er ikke et krav.

Du er både kreativ og velstruktureret, og dermed i stand til at bevare overblikket i en hverdag med højt tempo og krav til styring af mange spændende opgaver og informationer.

Du er i stand til at anvende dine grafiske kompetencer i en kommerciel kontekst, og du brænder for at komme til at anvende dine evner og erfaring i en international virksomhed i spændende udvikling.

Som person er du udadvendt, proaktiv med naturlig lyst til hele tiden at lære nye ting. Samtidigt er du målrettet og resultatorienteret med høj grad af passion for at opnå succes med dine opgaver.

Det er et krav at du behersker minimum dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale.

Vi tilbyder

En spændende og alsidig hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og som samtidig rummer mulighed for at bidrage aktivt til implementering af virksomhedens strategi for de kommende år.

 Herudover et godt samarbejde og sparring på tværs af afdelinger, og et dynamisk team hvor vi tænker og handler succes.

 Vi tilbyder en gage der modsvarer dine kvalifikationer og erfaring, samt virksomhedsbetalt pensionsordning.

Dit næste skridt

Såfremt du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte marketingchef Pia Juul Jensen på mobilnummer +45 76511130 for yderligere information.

Din ansøgning og CV som behandles fortroligt sendes til Frederiksen Scientific A/S, Viaduktvej 35, 6870 Ølgod eller bedst via e-mail til yh@frederiksen.eu.

 

Frederiksen Scientific A/S er grundlagt i 1954. Vi udvikler, producerer og sælger undervisningsudstyr til naturfagsundervisning på skoler, gymnasier, tekniske skoler og universiteter i hele verden.

Vores produktsortiment spænder fra simple produkter over finmekaniske produkter til avanceret elektronik.

Herudover varetager Frederiksen Scientific A/S opgaver indenfor totalindretning af undervisningslokaler til naturfagsundervisning.

Frederiksen Scientific A/S indgår i Genua A/S og beskæftiger i dag mere end 85 medarbejdere i Danmark, Norge, Holland og Libanon, og har herudover agenter og distributører i mere end 60 lande i verden.

 

 

 

 

 

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Frederiksen Scientific A/S
Viaduktvej 35
6870 Ølgod
Kontaktperson
Jens Vangkilde
Tlf
75246282
Adresse
6870 Ølgod
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2018
Udløber
30-11-2018
Kviknummer
LJA-67613273
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media, Kunst, kultur og sport
Beliggenhed