Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mejerist

Them Mejeri

Indrykket
08-11-2019

Del dette job

Kontakt
Brian Boo Møller
Tlf
40310602
Rustrupvej 16
8653 Them
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
330121102
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Industri & Håndværk, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Mejerist
Sprog
Dansk Læse/ tale

Mejerister til osteproduktion ved Silkeborg

Jeg ledte efter et job med fri i weekenden, og det her lød som et sted med et godt arbejdsmiljø og faglige udfordringer, fortæller mejerist og din kommende kollega Nicolai.

Du er en del af alle faser af osteproduktionen, så du kommer ikke til at kede dig, og der er virkelig ikke to dage, der er ens, fortæller mejerist Claus.

Vil du arbejde med osteproduktion og processtyring i et stærkt fællesskab og en effektiv og fuldt automatiseret produktion?

Velkommen til Them

På Them Mejeri er vi 75 engagerede mejerifolk, der hvert år producerer ca. 6.000 tons gul- og special ost på de nyeste produktionsanlæg med high-end-teknologi. Vi har netop igangsat nyt RO-anlæg, nyt syrekulturrum samt et mindre specialosteri. Sammen med 12 kolleger og 2 elever i mejeriet kommer du til at løse en række opgaver, lige fra mælken kommer ind på mejeriet, til osten er færdigsyrnet, saltet og lagt på lager.

Din hverdag består af alt lige fra indvejning, mælkebehandling, ostetanke, osteri, vallebehandling, saltning, kitning, lagring og rengøring til mindre vedligeholdelsesopgaver. Og så er her masser af god og dårlig ostehumor mellem os mejerister, fortsætter Claus.

Fri i weekenden og et godt, familiært miljø

Vi producerer fra søndag kl. 12 til fredag kl. 14, så du kan holde weekendfri, og vi er fleksible og gode til at afløse hinanden i forhold til ferier. Samtidig har vi en kultur, hvor vi hjælper hinanden, og når der er behov for det, snupper dagvagten også en gang imellem en aften- eller nattevagt eller omvendt.

Hvem er du?

  • Du er uddannet mejerist, mejeritekniker eller procesteknolog med speciale i mejeridrift, men det kan også være, at du har flere års erfaring fra en lignende mejeristilling.

  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med processtyring og forståelse for fødevare-sikkerhed samt flair for IT- og lean-værktøjer.

  • Du trives i en hverdag med forandringer i produktionen, og du har lyst til at være med til at optimere og effektivisere produktionen sammen med dine kolleger.

Selvom vi er et mejeri med mange traditioner, så kræver jobbet, at du kan tage beslutninger og ansvar i en hverdag med forandringer i produktionen. Og så håber vi, at du vil bidrage til det gode fællesskab, slutter Claus.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte produktionschef Brian Boo Møller på tlf. 4031 0602. Ansøgningsfristen er d. 20. november, og samtaler afholdes løbende.

Mærk din ansøgning Them-ost, og send den til Brian Boo Møller på bbm@them-ost.dk. Aflønning sker efter overenskomst med Dansk Mejeribrug.

Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Kontaktperson
Brian Boo Møller
Tlf
40310602
Adresse
Rustrupvej 16
8653 Them
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
330121102
Jobtype
Fuldtid
Fag
Industri & Håndværk, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Mejerist
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed