Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mekanisk designer med projektledelse af udviklingsprojekter

Kjærgaard A/S

Hedensted, Østjylland

Indrykket
01-02-2023

Del dette job

Kontakt
Kjærgaard A/S
Helge Nielsens Alle 10
8723 Løsning
Kontakt
 
Tlf
40800081
8723 Løsning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-02-2023
Udløber
29-03-2023
Kviknummer
LJA-84481162
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Marketing, Media, Kunst, kultur og sport

På grund af travlhed i vores Engineering afdeling, og øgede aktiviteter ved vores strategiske samarbejdspartner, søger vi mekanisk designer/konstruktør med ansvar for egne udviklingsprojekter. Jobbet vil indebære lige dele maskinkonstruktion og projektledelse af egne projekter. Projekterne drives i tæt samarbejde med kunden og eksterne sparringspartnere som eks. underleverandør.

Som totalleverandør af produktionsceller, står vores Engineering-afdeling dagligt overfor udfordringen at udtænke de bedste og mest effektive løsninger til alle former for emnehåndtering. Vi søger derfor en dygtig og erfaren kollega med lyst til projektledelse og konstruktion. Du skal rumme masser af idéer til kreative løsninger og samtidig have en struktureret tilgang.

Om jobbet

Du skal fungere som sparringspartner for vores sælgere og skal selvstændigt kunne udarbejde layoutforslag til kundespecifikke løsninger. Herunder generering af tegninger til brug ved salgspræsentationer, konstruktion og dokumentation.

I mange tilfælde vil du selv skulle varetage kunde og leverandørkontakten i forbindelse med egne projekter. Du vil være den gennemgående person, både som projektleder og konstruktør afhængig af, hvor man er i projektfasen. Du vil endvidere komme til at koordinerer prøveopstillinger og test i eget værksted med værkstedslederen.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Der kan være mange indgangsvinkler til jobbet – eksempelvis maskiningeniør, maskintekniker eller produktions teknolog gerne med erfaring inden for metal. Det vigtigste er, at du er idérig, og at du har erfaringer og god forståelse for mekanisk og el-tekniske løsninger til industrien.

Det er en forudsætning, at du er en habil bruger af Inventor og har erfaring med projektledelse. Vi kan tilbyde en plads som medspiller i et udviklingsmiljø, hvor der skal tænkes hurtigt og kreativt. Du tilbydes en stilling i et team af kompetente kolleger i et udfordrende og selvstændigt job. Der er gode muligheder for personlig udvikling og sparring.

Send en ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte produktionsdirektør Ronni Ziegler på tlf. 4080 0081 eller på mail rzh@kia.dk

Ansøg nu

Vi glæder os til at høre fra dig.

____________________________________________________________

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard her www.kia.dk/kjaergaard

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Kjærgaard A/S
Helge Nielsens Alle 10
8723 Løsning
Kontaktperson
 
Tlf
40800081
Adresse
8723 Løsning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-02-2023
Udløber
29-03-2023
Kviknummer
LJA-84481162
Jobtype
Fuldtid
Fag
Marketing, Media, Kunst, kultur og sport
Beliggenhed