Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mødebooker

Midtjyllands Avis

Indrykket
29-06-2021

Del dette job

Kontakt
Stinus Errboe
Tlf
40503631
Papirfabrikken 18
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-06-2021
Udløber
23-07-2021
Kviknummer
330719745
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Salg & Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Salgsmedarbejder
Mødebooker
Intern salgsassistent
Sprog
Dansk Læse/ tale

MEDIEHUSET MIDTJYLLANDS AVIS SØGER:

Ihærdig og kvalitetsbevidst mødebooker

Til booking af salgsmøder for Midtjyllands Avis salgsafdeling søges en ihærdig, troværdig og effektiv mødebooker. Salgsafdelingen sælger alle typer af markedsføringsprodukter fra printannoncer og radiospots til storformatbanner, og ikke mindst SoMe, SEO, hjemmesider og google ads.

Din primære arbejdsopgave bliver at booke møder i relation til vores digitale produkter, men fra tid til anden vil der også være opgaver, som relaterer til mediehusets analoge produkter. Der vil derfor som udgangspunkt ikke være tale om decideret salg over telefonen.

KANDIDATEN:

Den perfekte kandidat har erfaring fra lignende jobs, men det er ikke et krav. Der vil være en grundig oplæring, hvorfor den vigtigste kvalitet er gåpåmod samt lysten til at skabe resultater.

Derudover forventer vi at:

  • Du kan tale i telefon med alle typer mennesker

  • Du har en positiv stemme og kan smile igennem telefonen

  • Du har erfaring med brug af Office pakken, og også gerne kendskab til CRM systemer; eksempelvis Superoffice

  • Du er vant til at arbejde med målstyring via dags- eller ugemål

MEDIEHUSET MIDTJYLLANDS AVIS TILBYDER:

Ansættelse i en innovativ mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. Du får dygtige og professionelle kolleger, der lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima med respekt for hinanden og vores værdier. Desuden tilbydes gode ansættelsesforhold samt en grundløn, som modsvarer dine kvalifikationer.

Så brænder du for at tale med nye mennesker, og kan du skabe relationer over telefonen og samtidig har lyst til at indgå i et humørfyldt salgsteam, så har vi jobbet til dig.

ANSØGNING:

Vedlagt CV sendes pr. mail til chefsekretær Tina Nortvig Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk Evt. spørgsmål kan rettes til adm. direktør Stinus Errboe på tlf. 4050 3631

Ansøgningsfrist fredag 23. juli 2021.

Ansøgningerne vil blive vurderet løbende og behandles fortroligt.

Mediehuset Midtjyllands Avis er en del af Mediehusene Midtjylland, som er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har ca. 200 ansatte. Medievirksomheden er funderet på lokal journalistik og salg, samt med de centrale administrative og økonomiske funktioner samlet i Herning. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker, og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse. Se mere på www.mediehusenemidtjylland.dk

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Stinus Errboe
Tlf
40503631
Adresse
Papirfabrikken 18
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-06-2021
Udløber
23-07-2021
Kviknummer
330719745
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Salg & Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Salgsmedarbejder
Mødebooker
Intern salgsassistent
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed