Gem annonce

Nattevagt til ny boform for hjemløse i Socialpsykiatri og Rusmidler (Genopslag)

Silkeborg Kommune

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
24-07-2020

Del dette job

Kontakt
Silkeborg Kommune
Tulipanvej 100
8600 Silkeborg
Kontakt
 
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-07-2020
Udløber
13-08-2020
Kviknummer
LJA-80724420
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialvæsen, Sundhed

I efteråret åbner vi dørene til Silkeborg kommunes nye boform for hjemløse, Housing Silkeborg. Vi har allerede fået ansat en flok kompetente medarbejdere. En af de faste nattevagter er dog startet i andet job, så har du lyst, evner og mod til at være med i stedet, så læs videre!

Vi søger en kompetent og robust social- og sundhedsfaglig medarbejder, der vil være vores nye kollega i en 30 timers stilling som fast nattevagt pr. 15. oktober 2020.

Housing Silkeborg er et midlertidigt botilbud for hjemløse med særlige sociale problemer efter Servicelovens § 110 og skal afløse nuværende forsorgsopgaver på Borgergade 27. Tilbuddet får plads til 12 beboere og to natpladser og er centralt beliggende i Silkeborg, i nyrenoverede faciliteter på Tulipanvej 100. Vi arbejder med Housing First konceptet, som en del af den kommunale hjemløsestrategi. Tilbuddet er et, blandt flere, på udsatteområdet hvor vi også varetager andre opgaver efter Servicelovens §§ 85, 99 og efterforsorg efter §110.
På Udsatteområdet arbejder vi sammen med mennesker i særlige socialt udsatte positioner, hvor sammensatte problemstillinger og kompleksitet sammen med psykisk sårbarhed, hjemløshed, rusmiddelbrug, sundhedsudfordringer, manglende tilknytning til arbejdsmarked og til sociale fællesskaber er det, der karakteriserer målgruppen.

Vi er organiseret i Socialpsykiatri & Rusmiddelsektionen, der er en af udfører sektionerne i Silkeborg Kommunes Socialafdeling. Vi arbejder med udgangspunkt i recoveryorienteret rehabilitering. I Socialafdelingen prioriteres det at vi arbejder helhedsorienteret og med en sammenhængskraft, der giver kvalitet i de indsatser vi samarbejder med borgerne om.

Hvad skal du arbejde med?
Fællesnævneren, for opgaverne med den enkelte beboer i tilbuddet, er personlig og praktisk støtte i en social- og sundhedsfaglig kontekst. Tilbuddet er et fælleskab med trygge rammer, der skal være afsættet til at etablere sig i egen bolig, og med den rette støtte efterfølgende, så beboeren får mulighed for at skabe eller genskabe et hjem.
Nattevagtsopgaverne kommer til at bestå af de social- og sundhedsfaglige opgaver, der kan opstå ad hoc, hvis beboer får akut behov for hjælp om natten eller eventuelt har brug for en samtalepartner. 
Der vil indgå faste runderingsture og der vil være praktiske opgaver som bage boller og gøre klar til morgenmaden, vasketøj, lettere rengøring, varebestilling og lignende. Omkring natpladserne kan der være særlige sundhedsfaglige opgaver.

Hvordan skal du arbejde?
Du vil være en af 2 medarbejdere i nattevagt med en arbejdsplan, der tager udgangspunkt i en 5/2 model med arbejde hver anden weekend og med en gennemsnitlig arbejdstid på 30 timer om ugen.
Du vil komme til at deltage i et rul i personale- og teammøder, og i kollegial sparring og supervision. Derfor har vi en medarbejder mere, som også tager nattevagter, når det er nødvendigt.
Der vil være også være fast morgenmøde hver 3. uge sammen med nattevagtkollegaer, sygeplejerske, koordinator og eller leder.
Der vil være en kollega i tilbuddet, der har aften-rådighedsvagt, som vil være til stede om nødvendigt.

Det er nødvendigt du har  

 • en relevant grunduddannelse, gerne som social- & sundhedsassistent
 • et særligt engagement for arbejdet med lige præcis vores målgruppe, at du er stærk i relationer og i kommunikationen med mennesker og er i stand til at indgå tålmodigt og ydmygt i kontakten og samarbejdet med borgerne 
 • evne til refleksion over egen og andres praksis og loyalitet overfor de værdier og det afsæt vi som tilbud, sektion eller kommune arbejder ud fra
 • en naturlig tilgang til skriftlig dokumentation og at du værdsætter høj faglighed og god trivsel for både borgere, dine kolleger og dig selv
Du må gerne
 • have erfaring fra arbejde med social udsathed fra lignende opgaver eller fra fx rusmiddelbehandling, behandlingspsykiatri, socialpsykiatri og gerne fra botilbud
 • se nye muligheder fremfor begrænsninger og være i stand til at fokusere på ressourser og pragmatiske løsninger
Du får som ny medarbejder hos os
 • introduktion til tilbuddet og opgaverne
 • et godt kollegaskab med engagerede, erfarne og fleksible medarbejdere
 • en unik mulighed for at være med til at etablere og udvikle nye, fagligt stærke tilbud til og med en mangfoldig og udfordrende målgruppe og i et samarbejde med Socialstyrelsen om en styrket indsats mod hjemløshed
 • relevant & lokal tilrettelagt kompetenceudvikling til arbejdet med borgere i hjemløs- og udsathed 
 • konflikthånteringskursus
 • løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse
Læs mere om os på www.silkeborg.dk
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte koordinerende socialrådgiver Line Selmer Garbøl tlf. 21 32 81 71.

Ansøgningsfrist torsdag 13. august 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag 19. august over middag.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Vi indhenter offentlig straffeattest på den person, vi ønsker at ansætte.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Silkeborg Kommune
Tulipanvej 100
8600 Silkeborg
Kontaktperson
 
Adresse
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-07-2020
Udløber
13-08-2020
Kviknummer
LJA-80724420
Jobtype
Deltid
Fag
Socialvæsen, Sundhed
Beliggenhed
Gem annonce