Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

NAV/ERP-konsulent (LS Retail eller Produktion)

WE Fiks IT ApS

Ikast-Brande, Midtjylland

Indrykket
11-10-2019

Del dette job

Kontakt
WE Fiks IT ApS
E Christensens Vej 49
7430 Ikast
Kontakt
 
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-10-2019
Udløber
06-12-2019
Kviknummer
LJA-76407452
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Økonomi, Offentlig, Ledelse

NAV/ERP-konsulent (LS Retail eller Produktion)

 Vi har travlt i ERP afdelingen, og derfor søger vi en ekstra ressource til at hjælpe vores kunder.

Beskrivelse af virksomheden:

Fiks IT ApS blev stiftet i december 2015.

Formålet har fra dag ét været at tilbyde tilgængelig, troværdig og punktlig IT-drift og support, for små- og mellemstore virksomheder, beliggende i det midtjyske. I sommeren 2016 blev Fiks IT udvidet med en ERP-afdeling, med fokus på at levere, optimere og med kunden, udvikle NAV og Dynamics 365 ERP-systemer fra Microsoft. I 2018 blev afdelingen udvidet med et Uniconta samarbejde.

Vi har et inspirerende arbejdsmiljø, med en uformel og humoristisk omgangstone, hvor alle medarbejdere er engagerede og brænder for deres enkelte arbejdsområder.

Som ansat I Fiks IT er der mulighed for personlig og faglig udvikling, hvor du vil blive hørt og inddraget i de dele af virksomheden, du brænder for og hvor du kan gøre en forskel. Ligeledes vil der være store muligheder for at sætte dine egne aftryk på arbejdsprocesserne i ERP-afdelingen, ikke mindst dine egne opgaver.

 

Jobbet:
Lidt atypisk søger vi at ansætte én af to positioner, du skal derfor kunne se dig selv i én af dem, og ikke nødvendigvis dem begge:

 

LS Retail konsulent:
Hos Fiks IT er vi partnere med LS Retail. Som LS Retail konsulent vil dine primære opgaver bestå i at være ressource i forbindelse med opsætning og implementering af LS-systemer hos vores kunder, med efterfølgende undervisning og support.

ERP-konsulent, Produktion:
Som konsulent med speciale i produktion vil det være din primære opgave at være kundens sparringspartner omkring opsætning, udvikling og support i forhold til produktion, samt projektleder på udviklingsopgaver opstået heraf. Ligeledes i forbindelse med implementering af ERP-systemer vil det være dit ansvar at sikre opsætning, udvikling og oplæring i forhold til kundernes behov.

 

Om dig:

Det vigtige er at du har arbejdet med Microsoft NAV/Business Central i en årrække. Vi lægger stor vægt på at du har virksomhedskendskab og virksomhedsforståelse, da du vil skulle arbejde med virksomheder i forskellige brancher og størrelser. Det er derfor vigtigt at du har en naturlig fornemmelse af generel virksomhedsopbygning og struktur, og hvordan de enkelte afdelinger har indvirkning på hinanden. I stillingen vil der være behov for at have gang i mange sager på én gang, og det er vigtigt at kunne holde overblik, og fokusere på at få lukket opgaverne som aftalt. Derudover er det vigtigt at du personligt nyder at arbejde i især NAV og de muligheder systemet kan give, og brænder for at give kunderne adgang til disse muligheder.

LS Retail konsulent:
Det er vigtigt at du allerede arbejder eller har arbejdet med LS retail, og generelt har indblik i kassesystemer, og de daglige processer forbundet med retail salg. Et godt kendskab til Microsoft NAV/Business Central er en klar fordel.

ERP-konsulent, Produktion:
Det er vigtigt at du har et stort og bredt indblik i produktionsprocesserne og generel forståelse af hele supply chain. Du skal have praktisk erfaring fra produktionsvirksomheder, f.eks. som planlægger, produktionsleder, indkøber eller andet.

 

Ansøgningsfrist:
Vi er altid på udkig efter de rigtige folk til vores afdeling.

 

Ansættelsesdato:
Efter aftale.

 

Arbejdssted:

Fiks IT ApS, Eli Christensensvej 49, 7430 Ikast

 

Send ansøgning:

Send ansøgning til: info@fiksit.dk – skriv
”NAV LS eller Produktion” i mail beskrivelsen.

 

Kontaktoplysninger:

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt

ERP-konsulent Lars Hempel Hedegaard

lh@fiksit.dk

+45 9244 3781

Læs mere om os på: www.fiksit.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
WE Fiks IT ApS
E Christensens Vej 49
7430 Ikast
Kontaktperson
 
Adresse
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-10-2019
Udløber
06-12-2019
Kviknummer
LJA-76407452
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Økonomi, Offentlig, Ledelse
Beliggenhed