Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Navne redaktør

Herning Folkeblad (vestjylland) A/S

Indrykket
07-11-2018

Del dette job

Kontakt
Vibeke Larsen
Tlf
20160068
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-11-2018
Udløber
23-11-2018
Kviknummer
329907479
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media
Stillingsbetegnelse
Journalist
Redaktør
Erfaringer - I højere grad
Journalistik
Sprog
Dansk Læse/ tale

Navne-redaktør

 - som brænder for at fortælle læserne om læserne

 

Navnestoffet er meget populært hos læserne, og Herning Folkeblads velskrevne navnestof er kendetegnet ved høj troværdighed og kvalitet.

 

Vi søger en navneredaktør, som vil videreføre den høje standard, vi er kendt for, og som samtidig vil gå engageret op i at videreudvikle stofområdet og genren til vores forskellige platforme.

 

Du er en tillidsvækkende og omgængelig person, der får andre til at føle sig trygge - også i uvante situationer som det kan være at skulle fortælle om sig selv, sit ægteskab eller en afdød person til avisen.

 

Du er altid begejstret for at høre andres historie, og du er god til at lytte, spørge og få kilderne til at åbne sig.

 

Du er en velskrivende journalist, der arbejder omhyggeligt og er særdeles god til at formidle historierne til dine læsere.

 

Som navneredaktør kan du tale med og interviewe alle slags mennesker i hvilken som helst sammenhæng - uanset om det er i glade eller triste stunder. Som lokalavis følger vi borgernes liv fra vugge til grav, og du skal skrive nekrologer, redigere mindeord, interviewe og skrive portrætter i anledning af mærkedage - lige fra jubilæet og den runde fødselsdag til guld- eller diamantbrylluppet.

 

Du mestrer portrættet og den gode fortælling, og læserens oplevelse ligger dig meget på sinde. Det er også vigtigt for dig, at personen, du skriver om, kan genkende sig selv og føler sig i gode hænder både under interviewet og efterfølgende i spalterne. Og det er vigtigt, at pårørende har samme oplevelse i forbindelse med nekrologer om døde.

 

Du har et godt humør og arbejder fint med travlhed og skarpe deadlines. Du er selvkørende og god til at planlægge din tid, og du har det fint med en arbejdsdag, hvor der i forbindelse med dødsfald og mærkedage hurtigt skal kunne sadles om og ændres planer.

 

Du skal i dagligdagen arbejde tæt sammen med Herning Folkeblads debatredaktør, og du skal derfor også have lyst til og flair for at arbejde engageret med debatstof, læserindlæg og meninger - også i nye sammenhænge, som du er med til at udvikle. I afløser hinanden ved ferie og sygdom, og I redigerer hinandens indhold i de daglige spalter og online.

 

Derudover ønsker vi os, at du:

 • Er uddannet journalist - gerne med erfaring med navnestoffet

 • Kan fotografere samt optage og redigere video

 • Mestrer både print- og online-medier

 • Kan bruge SoMe som arbejdsværktøj og branding

 • Er systematisk, struktureret og god til planlægning

   

  Du skal have kørekort, og egen bil er en fordel. Desuden skal du bo i Herning Folkeblads udgivelsesområde.

  Har du spørgsmål du jobbet, kan du kontakte chefredaktør Vibeke Larsen på 20 16 00 68.

   

  ANSØGNING

  Ansøgning og cv mailes til chefsekretær Tina Nortvig Mortensen på tnm@herningfolkeblad.dk. Mærket Navne-redaktør. Ansøgningsfrist: 23. november.

   

  Tiltrædelse: 1. februar 2019.

 

Mediehuset Herning Folkeblad er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande og Silkeborg. Virksomheden har ca. 170 ansatte. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker, og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse. Se mere på www.mediehusetherningfolkeblad.dk.


Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Vibeke Larsen
Tlf
20160068
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-11-2018
Udløber
23-11-2018
Kviknummer
329907479
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media
Stillingsbetegnelse
Journalist
Redaktør
Kompetencer
Journalistik
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed