Gem annonce

NJORD Law Firm søger advokatsekretær inden for dødsbobehandling

NJORD Law Firm Advokatpartnerselskab

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
24-04-2021

Del dette job

Kontakt
NJORD Law Firm Advokatpartnerselskab
Godthåbsvej 4
8600 Silkeborg
Kontakt
Christina Ruby
Tlf
69137164
Godthåbsvej 4
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-04-2021
Udløber
07-06-2021
Kviknummer
330616299
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration
Stillingsbetegnelse
Advokatsekretær
Sekretær
Sprog
Dansk Læse/ tale


NJORDs team inden for familie- og arveret har mange års erfaring med bl.a. dødsbobehandling, og vi sætter en ære i at rådgive arvinger trygt og sikkert. Kunne du tænke dig at blive en del af vores team? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som advokatsekretær inden for dødsbobehandling til vores kontor i Silkeborg.

Hos os kommer du til at arbejde tæt sammen med nogle af branchens dygtigste advokater i et fagligt miljø på allerhøjeste niveau, som bidrager til at videreudvikle dit potentiale.

Dine kompetencer

Du har kendskab til og erfaring med selvstændig dødsbobehandling. Du kan arbejde både selvstændigt og som en del af et team, og du overholder altid deadlines. Gode IT-færdigheder og generelt flair herfor er en nødvendighed. Struktur, stabilitet og øje for detaljen er en naturlig del af din faglighed.

Du trives med både udfordrende opgaver og rutineopgaver. Du er god til at skabe overblik og bevare motivationen i en hektisk hverdag på et kontor, hvor tiden aldrig står stille.

Det er afgørende, at du sætter kvalitet i dit arbejde højt. Flair for tal er nødvendigt. På dansk kommunikerer du skarpt, så dit budskab altid er let forståeligt. Du har en positiv og imødekommende holdning og er drevet af et personligt engagement.

NJORD tilbyder

Vi tilbyder en stilling, hvor du bliver en del af vores team, der arbejder med familie- og arveret. NJORDs sekretærer har indgående kendskab til sagerne. Du vil være med i den daglige sagsstyring og behandling af sagerne i tæt samarbejde med teamet. Du vil bl.a. stå for udarbejdelse af boregnskaber, behandling af dødsboer, kontakt til arvinger og myndigheder. Både advokaten og klienten får altid den bedste service hos dig, og du håndterer opgaverne smidigt og effektivt.

Vi investerer i at skabe et miljø, der understøtter udviklingen og udfoldelsen af hver enkelt medarbejders talent. Du vil være omgivet af kolleger, som er der for hinanden.

Hvorfor NJORD?

NJORD er meget mere end en førende advokatvirksomhed. Vi har en afslappet og mangfoldig virksomhedskultur, som giver plads til selvstændighed, ansvarlighed og ikke mindst forskellighed. Vi værdsætter et stærkt fællesskab og lægger vægt på det sociale.

Respekt er en kerneværdi derfor arbejder vi for at skabe retfærdige løsninger for vores klienter. Med juraen i ryggen tager vi ansvar ved også at kæmpe for dem, hvis stemmer ikke bliver hørt dette gør vi bl.a. i sager om digitale krænkelser. Det er vi stolte af.

Er du den, vi søger?

Opfylder du ovennævnte? Så send din ansøgning vedlagt CV og anden relevant dokumentation for erhvervserfaring til job@njordlaw.com. Mærk ansøgningen Advokatsekretær, dødsbobehandling, og noter tydeligt i ansøgningen, at du giver tilladelse til, at din ansøgning deles med dem, for hvem den er relevant. Samtaler gennemføres løbende, og tiltrædelse forventes snarest.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Christina Ruby på tlf. 69 13 71 64. Ansøgninger behandles straks efter modtagelsen, og samtaler gennemføres løbende. Tiltrædelse forventes snarest.

I NJORD løser vi udfordringer for klienter nationalt og internationalt fra vores kontorer i Aarhus, København, Silkeborg, Riga, Tallinn og Vilnius. NJORD er Danmarks ottende største advokatfirma. Vores 250 medarbejdere rådgiver både private og erhvervslivet inden for mere end 30 forretningsområder på mere end 25 sprog. Dette gør os til et af de stærkeste internationale advokatfirmaer i Norden.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

VISTISEN & LUNDE STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Lastas Trucks Danmark A/S

Del dette job

Virksomhedsinformation
NJORD Law Firm Advokatpartnerselskab
Godthåbsvej 4
8600 Silkeborg
Kontaktperson
Christina Ruby
Tlf
69137164
Adresse
Godthåbsvej 4
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-04-2021
Udløber
07-06-2021
Kviknummer
330616299
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration
Stillingsbetegnelse
Advokatsekretær
Sekretær
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce