Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nr. Felding søger ny købmand M/K.

Hedelind ApS

Holstebro, Vestjylland

Indrykket
15-01-2022

Del dette job

Kontakt
Hedelind ApS
Min Købmand - Sognstrupvej 4
7500 Holstebro
Kontakt
Flemming Hedegaard
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-01-2022
Udløber
15-02-2022
Kviknummer
LJA-83234181
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Marketing

Hvis du har modet, viljen og den rette indstilling til opgaven, så har vi butikken med det helt rigtige set up. Vi har styr på det økonomiske fundament og vi har en flot butik, men vi mangler DIG – købmanden!

Som købmand i Nørre Felding, får du ca. 750 beboere og ca. samme antal i oplandet, som dit daglige kundegrundlag i en by med et hav af forskellige foreninger, klubber og begivenheder, der alle er med til at give et godt fællesskab og gøre byen til et dejligt sted at bo. Butikken har en god beliggenhed ud til hovedvejen mellem Holstebro og Skjern.

Springbrættet til at udleve din købmandsdrøm
Ønsker du at gøre karriere som købmand i vores lokale købmandsbutik og at være ansat som “herre i eget hus”, findes alle mulighederne her. Det kan også være, at du ønsker at blive selvstændig på sigt, så kan mulighederne også være her – det er op til dig og dine evner.
Butikken bliver bygget op omkring et stærkt lokalt fundament, hvor en investorgruppe genstarter butikken i version 2.0, og vi har stillet et solidt økonomisk grundlag til rådighed for dig, som købmand. Dertil kommer, at en stor del af byens borgere/familier – helt præcist 163 har købt anparter, som er investeret i inventar, køle- og fryserum mm., som leases ud til købmandsbutikken på fordelagtige vilkår.
Er du en god købmand, eller mener du, at du hurtigt kan blive det, så får du her alle muligheder for at skabe en god og sund butik. Det er kun din kreativitet og dit købmandskab, der sætter begrænsningerne. Som vores købmand får du en solid og engageret professionel bestyrelse i ryggen, som vil hjælpe med at skabe den fornødne udvikling, som vi ønsker os i vores ”Min købmand”. Du skal, som købmand, have lyst til at være en central spiller i lokalsamfundet, hvor der skal skabes oplevelser og sammenhængskraft i lokalområdet.

Hvem er du?
Du er måske allerede en dygtig og resultatorienteret købmand eller afdelingsleder i en dagligvarebutik, som kender branchen, eller du har viljen og lysten til at blive det. Tager du springet til vores lokale butik, sørger vi for, at du får en flyvende start, og er du ikke helt på hjemmebane, har vi mulighed for at tilbyde en mentorordning. Du har…

  • Lyst til ledelse og i særdeleshed til udvikling af butikken.
  • Lyst til en afvekslende hverdag, der til tider kan strække sig længere end til kl. 16.
  • Fokus på drift og dine medarbejdere, hvor hovedparten vil være unge fra byen.
  • Kundetække, er positiv og ser muligheder i alle relevante aktiviteter i butikken og i byen.

Ansvarsområder
Du skal være med til at skabe en butik, der med et højt serviceniveau og de rette varer, giver kunderne lyst til at komme igen og igen, hvilket sikrer et godt driftsresultat og dermed fremtiden for butikken. Du bliver ansvarlig for bestillinger, planlægning, oplæring af og generel trivsel hos dine ansatte, som skal være stolte over deres arbejdsplads.

Aflønning og arbejdsvilkår
Aflønning og arbejdsvilkår vil blive forhandlet individuelt, afhængig af erfaring og fælles fastsatte mål. For den rette ansøger vil der formentlig være tale om en god fast månedsløn og mulighed for en aftalt resultatbonus. Vi starter butikken op, når vi har fundet vores købmand, men gerne i marts eller senest 1. april 2022, så vi er klar til påskesalget.

Vi, i investorgruppen, glæder os til at høre fra dig!
Spørgsmål til stillingen rettes til Flemming Hedegaard, 20252865.
Hvis du er klar på udfordringen, så modtager vi gerne din ansøgning og dit CV på mail: fh241073@gmail.com

Vi afholder løbende samtaler og vi forbeholder os retten til at ansætte hvis den rette kandidat kommer. Ansøgningsfrist: den 15. februar 2022, og meget gerne før.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Hedelind ApS
Min Købmand - Sognstrupvej 4
7500 Holstebro
Kontaktperson
Flemming Hedegaard
Adresse
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-01-2022
Udløber
15-02-2022
Kviknummer
LJA-83234181
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation, Marketing
Beliggenhed