Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Omhyggelig konstruktør til CAD-arbejde og manualer

RUNI A/S

Ringkøbing-Skjern, Vestjylland

Indrykket
05-11-2019

Del dette job

Kontakt
RUNI A/S
Industriparken 8
6880 Tarm
Kontakt
 
6880 Tarm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-11-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-77148852
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og naturvidenskab, Tele, Industri & Håndværk

”Turn waste to value” er vores mission og vores succes er bygget på et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder verden over. Vi leverer løsninger til den cirkulære økonomi; maskiner til ressource genvinding samt grøn energiproduktion baseret på affaldsstrømme.

Jobprofil:

Vi søger en omhyggelig konstruktør til udarbejdelse af manualer, produktionsgrundlag og øvrig dokumentation. 

Opgaverne er alsidige og vil primært være:

  • Udarbejde målskitser for specialmaskiner og maskinlinjer ifm. tilbudsgivning
  • Vedligeholde eksisterende produktprogram
  • Deltage i fremstillingsoptimering af produkter
  • Konstruere nye standard komponenter samt kundespecifikke komponenter
  • Udarbejde produktionsgrundlag og øvrig dokumentation
  • Udarbejde manualer

Faglig profil:

Den ideelle kandidat er Produktionsteknolog eller Teknisk assistent og håndværksmæssig uddannet. Vi leder efter en person, der, i en årrække, har arbejdet med 3D konstruktion af maskiner, 2D produktionsgrundlag samt udarbejdelse af brugermanualer. Vi forventer at du kan arbejde ubesværet med almindelige IT-systemer og med CAD. Det vil være en fordel hvis du kender Solid Works. Du kan kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk samt evt. også på tysk, vi bruger dog oversættelsesbureauer til vores manualer. 

Som konstruktør er du optaget af at lave løsninger, der simple og robuste, og dokumentere dem på en måde så de kan fremstilles nemmest muligt. Du er derfor omhyggelig i din udformning af maskinfunktioner og har øje for de detaljer, der får helheden til at virke i praksis.

Kunne det være dig? Se om du kan genkende dig selv i den her profil:

Som menneske er du både omhyggelig og effektiv og får derfor ofte omsat opgaverne til færdig dokumentation på kort tid. Du er arbejdsom og leverer kvalitet – derfor oplever du nok også at være en værdsat spiller på holdet – i de sammenhænge du, i dag, indgår i.

Du vil blive del af en dedikeret teknisk afdeling på 5 personer, hvor opgaver og idéer deles i en direkte og kollegial atmosfære. Projekterne løber ofte over kort tid og du vil derfor opleve at der skal træffes beslutninger og at du hurtigt ser konstruktionerne virkeliggjort. 

Virksomhedsprofil: 

RUNI er en virksomhed i bevægelse med et sundt økonomisk fundament og en god plads i et voksende marked med et gennemtestet og efterspurgt produkt. Igennem direkte salg og distributørsalg står der nu rundt i verden mere end 1500 maskiner i gang med at ”Turn waste to value” for vores kunder.

 

Vi tilbyder:

En god arbejdsplads hvor arbejdsglæde og positiv atmosfære på arbejdspladsen er en ledelsesprioritet.  Arbejdspladsen er placeret i det smukke Vestjylland ved Skjern å, hvor boliger fås til en fornuftig pris. Se evt. mere på: www.flytmodvest.dk.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Hvis du ønsker at kigge forbi, er du selvfølgelig også meget velkommen - for sådan er vi.

Ansøgning sendes til Søren Rossen Bech, Technical Director srb@runi.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
RUNI A/S
Industriparken 8
6880 Tarm
Kontaktperson
 
Adresse
6880 Tarm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-11-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-77148852
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ingeniør og naturvidenskab, Tele, Industri & Håndværk
Beliggenhed