Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operatør til fuldautomatisk rørvalselinje

BLÜCHER METAL A/S

Herning, Vestjylland

Indrykket
01-02-2019

Del dette job

Kontakt
BLÜCHER METAL A/S
Pugdalvej 1
7480 Vildbjerg
Kontakt
john Lund Gammelgaard
Tlf
99920800
7480 Vildbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-02-2019
Udløber
29-03-2019
Kviknummer
LJA-70280251
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Industri & Håndværk, Industri & Håndværk

 

Operatør til fuldautomatisk rørvalselinje til virksomhed i vækst

Har du lyst til at være en del af en international virksomhed i vækst, der producerer afløbssystemer af højeste kvalitet i rustfrit stål? Så har vi brug for dig hos BLÜCHER A/S, Vildbjerg.

Vi søger en ny medarbejder, der skal indgå i et team af erfarne medarbejdere, der betjener 3 stk. fuldautomatiske rørvalselinjer til produktion af rustfrie tyndvæggede rør.

Stillingen er fast aftenhold.

Dine arbejdsopgaver:  Din primære opgave vil være at betjene og deltage i rotationen omkring de 3 røranlæg på aftenholdet, derudover vil du skulle svejse på andre typer af semiautomatiske svejsemaskiner, der bruges til at tigsvejse rustfrie afløbssystemer: rør og fittings.

Personlige kvalifikationer: Du har teknisk snilde og forstår dig på automatik. Du har ordenssans og kan bevare overblikket. Du er måske uddannet mekaniker eller klejnsmed, og du kan have erfaring med reperation og vedligehold af automatiske maskiner.

Du skal kunne begå dig på dansk i både skrift og tale.

En kombination af håndværk og moderne produktion BLÜCHER anvender en procesbaseret tilgang i hvert skridt af produktionen af afløbsprodukter. Vores faciliteter i Vildbjerg har de mest moderne røranlæg i Europa til at rulle og svejse rør såvel som laserskæring, dybdetræk og stansning, hånd-svejsning samt bejdsning. Vi arbejder med en stærk kombination af håndværk og robotteknologi for at sikre korte leveringstider og fleksibilitet til specialfremstillede løsninger.

Vi kan tilbyde dig: • Et job i en velfungerende, velkonsolideret og vækstorienteret global virksomhed. • Frihed under ansvar, i et dygtigt velfungerende team • Gode kollegaer hvor alle er klar over fælles mål.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Produktionsleder John Lund Gammelgaard på tlf. 99920945. Send din ansøgning hurtigst muligt til John Lund Gammelgaard på jlg@blucher.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om virksomheden: BLÜCHER er en velkonsolideret, international virksomhed, som er ejet af Watts Water Technologies Inc. (NYSE: WTS).

BLÜCHER udvikler, producerer og markedsfører afløbssystemer i rustfrit stål til det meste af verden inden for bolig, erhverv, industri og marine. BLÜCHERs hovedsæde ligger i Vildbjerg ved Herning, og her står i alt 350 engagerede og målrettede kollegaer klar til at byde dig velkommen. Læs mere på www.blucher.dk.

 

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
BLÜCHER METAL A/S
Pugdalvej 1
7480 Vildbjerg
Kontaktperson
john Lund Gammelgaard
Tlf
99920800
Adresse
7480 Vildbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-02-2019
Udløber
29-03-2019
Kviknummer
LJA-70280251
Jobtype
Fuldtid
Fag
Industri & Håndværk, Industri & Håndværk
Beliggenhed