Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Opholdssted søger pædagogmedhjælper med ansvar for mange praktiske opgaver.

Opholdsstedet Korning

Horsens, Østjylland

Indrykket
10-10-2019

Del dette job

Kontakt
Opholdsstedet Korning
Ussingvej 16
8700 Horsens
Kontakt
 
8700 Horsens
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-10-2019
Udløber
28-11-2019
Kviknummer
LJA-76375917
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik

Vi søger en person som har mange praktiske erfaringer med bygningsvedligeholdelse, parkvedligeholdelse, vedligeholdelse af biler mm. – du må gerne være håndværker (dog ikke noget krav). Men vi har også brug for, at du har erfaringer med at arbejde med vanskeligt stillede unge - du må gerne være pædagog, men det er ikke noget krav.

Vi har brug for en person som vil varetage alle de praktiske opgaver der er på et stort sted med 8-10 unge og 7 ansatte. Du skal dels lave en række opgaver selv, men også i høj grad have 1 eller 2 unge med til at løse opgaverne. Opgaverne er mangeartede – det er f.eks. at vedligeholde vores pille fyr, lave alm. vedligeholdelse af bygning og park, rydde op, køre på lossepladsen og meget andet. Du kommer hovedsagelig til at arbejde i dagtiden. Du vil også skulle løse opgaver som indkøb, tage til lægen med en ung, transportere de unge til diverse og mange andre ting. Du skal dog være villig til enkelte døgnvagter i løbet af en måned. Vi kommer også til at lave forskellige projekter i den nærmeste fremtid, såsom at bygge et værksted, lave en basketballbane mm. Det skal du også kunne stå for. Du er nødt til at være fleksibel – der sker ofte noget uforudset, hvor du er nødt til at forlade det du er i gang med.

Vi er et socialpædagogisk opholdssted godkendt af Socialtilsyn Midt til at tage imod børn og unge i målgruppen 8 til 18 år. Vi har 10 pladser og normeringen er én til én. Vi har dog normalt kun unge fra 13 år.

Ansættelse snarest eller senest den 1.12.19.

Nærmere oplysninger kan fås på opholdsstedes hjemmeside.

www.opholdsstedet-korning.dk

Skriftlig ansøgning sendes til Opholdsstedet Korning, Ussingvej 16, 8700 Horsens, eller på mail til mille@simmenaes.dk

Vi ønsker ikke personlige henvendelser, da vi ikke kan overkomme at svare på dem.

Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med behandlingen af din ansøgning vil foretage digital behandling af de personoplysninger som fremgår af din ansøgning.

Behandlingen af personoplysningerne sker efter reglerne Databeskyttelsesforordningens artikel 6 og evt. artikel 9 hvis din ansøgning indeholder følsomme personoplysninger.

Med fremsendelsen af din ansøgning giver du samtykke til at vi kan behandle de personoplysninger vi har modtaget fra dig.

Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at sende os en mail til mille@simmenaes.dk, med besked om, at du trækker dit samtykke, og dermed også din ansøgning, tilbage.

Hvis din ansøgning ikke fører til ansættelse hos os, så sletter vi personoplysningerne om dig efter 3 måneder.

Ansøg nu
Lignende job

Lidl Danmark K/S Administration

Lidl Danmark K/S Administration

Del dette job

Virksomhedsinformation
Opholdsstedet Korning
Ussingvej 16
8700 Horsens
Kontaktperson
 
Adresse
8700 Horsens
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-10-2019
Udløber
28-11-2019
Kviknummer
LJA-76375917
Jobtype
Fuldtid
Fag
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed