Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge, Akutafdelingen

Region Midtjylland

Herning, Vestjylland

Indrykket
21-03-2023

Del dette job

Kontakt
Region Midtjylland
Hospitalsparken 15
7400 Herning
Tlf
78435070
Kontakt
 
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-03-2023
Udløber
01-05-2023
Kviknummer
LJA-84632746
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed

Regionshospitalet Gødstrup, Akutafdelingen

Vi søger visionær overlæge til Akutafdelingen til fast stilling

Akutafdelingen er den bærende konstruktion på det nye hospital i Gødstrup, som er indgangen til akuthospitalet for alle patienter. En pioner afdeling på akutområdet. Derfor søger vi en visionær overlæge, der vil være med til at udvikle det akutmedicinske fagområde, optimere og operationalisere vores patientforløb. Du vil som akutmedicinsk overlæge indgå i et team af speciallæger i akutmedicin og speciallæger i ortopædkirurgi, alle ansat i akutafdelingen.

Hjørnestenen i vores virke er ”Patienten først”. Det underbygges af organisatorisk teamwork, flow ledelse samt høje faglige kompetencer hos både læger og sygeplejersker. Noget, vi forventer, du vil være med til at understøtte og udvikle.

Vi forventer også, at du er engageret og vil deltage i udviklingen af det akademiske miljø for speciallæger med erfaring og interesse i traume, skadebehandlingen og akutmedicin. Du skal være rollemodel for de yngre læger, så de får lyst til at uddanne sig inden for akutmedicin. Supervision er en vigtigt del af speciallægeopgaven i akutafdelingen hele døgnet

Regionshospitalet Gødstrup har været aktivt siden marts 2022 som fuldt fusioneret hospital, og det har skabt mulighed for at drive sygehus og akutafdeling på en hel ny måde, herunder har vi fået fantastiske faciliteter at drive skadestue og akutmedicin i. Vi kigger nu ind i en innovativ og bæredygtig akutafdeling og hospital med fokus på både den gode patientbehandling, robusthed og medarbejder trivsel ud fra forståelse af medarbejderen som et helt menneske, der har brug for balance i livet mellem arbejdsliv og privatliv. Derfor kan du se frem til, at bliver du ansat hos os, vil vi i så høj grad som muligt tage hensyn til dine personlige ønsker til arbejdsplanen inden for rammerne. 

I Akutafdelingen arbejder vi målrettet med at skabe en høj faglig standard i modtagelsen af den akutte patient. Vi har aktive forskningsprojekter i akutmodtagelsen, som skal sikre en mere evidensbaseret behandling og er i fuld gang med at udvikle både på læge og sygeplejerskedelen. Vi forsøger konstant at udvikle akutmodtagelsen og medarbejderne indenfor 3 kategorier: Klinisk arbejde, forskning og uddannelse. Disse 3 fokuspunkter skal sikre hurtig og effektiv diagnosticering af den uafklarede patient, som kommer i akutmodtagelsen. I vores akutafdeling vil du også kunne få et ansvarsområde inden for organisation, forskning, uddannelse, klinisk praksis eller teknologi og innovation, du kan arbejde med i din arbejdstid ved siden af det direkte patientarbejde, idet vi tror på, at det er sundt for lægers trivsel og for at sikre en akutafdeling, som udvikler sig.

Du forventes at tage aktivt del i en målrettet indsats for, at skadestuen og akutafdelingen i Gødstrup udvikler sig til en vidensbank for udvikling og organisering af skadestuer og akutafdelinger. Du skal have gå-på-mod og gerne gode evner inden for implementering og afslutning af patientforløb og udviklingsprocesser.

Vi tilbyder, at du bliver en del af et fagligt inspirerende miljø, hvor initiativer gror, og hvor din udvikling af faget har potentiale til at sprede sig til resten af landet.

Akutafdelingen i Gødstrup har p.t. ca. 220 ansatte og lægeholdet i afdelingen består af:

·         1 cheflæge (vakant – ansættelsesproces er i gang)

·         18 speciallæger herunder 14 læger med speciale i akutmedicin samt 3 i ortopædi

·         3 meritlæger i akutmedicin

·         8 hoveduddannelseslæger i akutmedicin– indgår i et mellemvagts-lag

·         6 introlæger i akutmedicin - indgår i et mellemvagts-lag,

·         20-22 reservelæger i klinisk basis læge uddannelsesstilling

·         6 reservelæger i hoveduddannelse til almen medicin, som har 6 måneder af deres uddannelse i en akutmodtagelse – indgår i et mellemvagts-lag

Vagt

Speciallægerne indgår i vagtarbejde, som altid er tilstedeværelsesvagt, der omfatter arbejde i Akutmodtagelsens 6 zoner. Som akutlæge vil du komme til at arbejde i alle afdelingens zoner, i teams bestående af yngre læger og akut sygeplejersker.

Vi arbejder typisk i følgende vagttyper: 8-18 samt 17-8.30 i zonerne. 
Vi er 2 speciallæger om natten og 2-3 speciallæger om dagen i bagvagtslaget

Lægelige kvalifikationer

De faglige kvalifikationer skal matche den opgavebeskrivelse, der fremgår af funktions- og opgavebeskrivelsen, og du skal være speciallæge i akutmedicin.

Praktiske oplysninger

Du kan få yderligere information om:

Har vi fanget din interesse, er du velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Mette Norup Frøjk på tlf. 4023 6179, mail metfro@rm.dk eller akutlæge Anders Jørgensen på  mail: andejo@rm.dk                 

En forudsætning for ansættelse er en tilfredsstillende børneattest og autorisation, da vi ser en del skadebørn og mavebørn.

Ved ansøgning til overlægestillingen skal der gøres opmærksom på, at ansøger skal have 5 års ansættelse som speciallæge for at komme i betragtning, uden der skal søges dispensation.

Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Søg job”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.

                          

Ansøgningsfrist: den 1. maj 2023.

Tiltrædelse: Efter nærmere aftale. Gerne den 1. maj eller snarest muligt herefter.

Ansættelsessamtale: Forventes afholdt i løbet af uge 16.

Arbejdssted: Akutafdelingen, Regionshospitalet Gødstrup.

Stillings- og funktionsbeskrivelse overlæge


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Hospitalsparken 15
7400 Herning
Tlf
78435070
Kontaktperson
 
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-03-2023
Udløber
01-05-2023
Kviknummer
LJA-84632746
Jobtype
Fuldtid
Fag
Sundhed
Beliggenhed