Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge i intern medicin: nefrologi/uddannelsesansvarlig overlæge til Medicinsk Afdeling, Hospitalsenhed Midt

Region Midtjylland

Viborg, Midtjylland

Indrykket
07-09-2021

Del dette job

Kontakt
Region Midtjylland
Heibergs Alle 4
8800 Viborg
Kontakt
 
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-09-2021
Udløber
10-10-2021
Kviknummer
LJA-82625936
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed

En stilling som overlæge/uddannelsesansvarlig overlæge (UAO) i intern medicin ved Hospitalsenhed Midt, Medicinsk Afdeling, Regionshospitalet Viborg er ledig til besættelse den 1. januar 2022 eller efter aftale.

Om stillingen
Overlægen skal sammen med afdelingens nefrologiske speciallæger varetage driften af de nefrologiske funktioner i henhold til funktionsbeskrivelsen, samt de funktioner som generelt følger af ansættelse som speciallæge ved Medicinsk Afdeling.
Som uddannelsesansvarlig overlæge dækkes funktionen af den lægelige uddannelse sammen med den anden UAO. Funktionen dækker hele Medicinsk Afdeling samt yngre læger med funktion i Hjertesygdomme.

Kvalifikationer og kompetencer:
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i intern medicin: nefrologi, med særlig interesse for og plan om forskning i et nefrologisk område. Endvidere kvalificeret i henhold til opfyldelse af funktionsbeskrivelsen. Med hensyn til UAO forventes ansøger med særlig interesse og dokumenteret erfaring i uddannelsesområdet for yngre læger.

Herudover ønsker vi en kollega med:
 

  • gode personlige egenskaber, herunder et godt humør
  • et betydeligt fagligt engagement
  • stor arbejdskapacitet
  • fleksibilitet og gode samarbejdsevner samt evne og lyst til tværfagligt teamarbejde
  • et ønske om fortsat uddannelse og udvikling til gavn for patienter
Vagtforhold
Ansøger forventes at deltage i tjeneste på Akutafdelingen, aktuelt om aftenen fra kl. 15.00-20.00 på hverdage og kl. 08.30-16.00 i weekenden, delt mellem afdelingens speciallæger. Deltager eventuelt i intern medicinsk speciallægevagt på tjenestestedet med deltagelse af speciallæger fra Medicinsk Afdeling og Hjertesygdomme.
Forventes at deltage i nefrologisk beredskab sammen med de øvrige nefrologer.  

Der kan rekvireres en stillings- og funktionsbeskrivelse her.

Om Medicinsk Afdeling
Medicinsk Afdeling er en intern medicinsk afdeling, der dels modtager uselekterede interne medicinske patienter, dels varetager en række grenspecialiserede funktioner, herunder nefrologi, gastroenterologi, lungemedicin, endokrinologi, infektionsmedicin, geriatri og dermatologi.

Medicinsk Afdeling er placeret både i Viborg og i Skive. Der er 49 sengepladser i Viborg.
Medicinsk Afdeling er præget af stor aktivitet og fagligt engagement. Afdelingen er udpeget til at oppebære akutfunktion og varetager uddannelse af yngre læger på alle niveauer.

Der er stor ambulant aktivitet knyttet til afdelingen som overvejende ligger i Viborg, men indenfor lungemedicin også er placeret i Skive og indenfor endokrinologi med mindre aktivitet i Skive.

Der var i 2020 4.780 indlæggelser og 37.972 ambulante besøg.  

Om nefrologisk funktion
Der er tilknyttet et sengeafsnit på 24 senge, hvor der også modtages gastroenterologiske, endokrinologiske og infektionsmedicinske patienter, en nyreklinik som også varetager oplæring og kontrol af peritoneal dialysepatienter samt et hæmodialyseafsnit på 20 stationer. Hæmodialysen foretager også akutte dialyser på blandt andet Intensiv Afdelingen.

Afdelingen betjener et befolkningsgrundlag på ca. 250.000 indbyggere med nefrologisk service på hovedfunktions- og regionsfunktionsniveau.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.300 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.Hospitalsenhed midt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Medicinsk Afdeling.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Henning Danielsen, tlf. 7844 7010.

Din ansøgning
Ansøgningen med dokumentation for uddannelse, specialeuddannelse, tidligere beskæftigelse m.v. samt udfyldt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer for ansøger til stilling som speciallæge i Region Midtjylland, skal være os i hænde senest den 10. oktober 2021. 

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 27. oktober 2021.
 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Heibergs Alle 4
8800 Viborg
Kontaktperson
 
Adresse
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-09-2021
Udløber
10-10-2021
Kviknummer
LJA-82625936
Jobtype
Fuldtid
Fag
Sundhed
Beliggenhed