Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Overlæge i Oftalmologi, Øjenafdelingen, Hospitalsenheden Vest, Regionshospitalet Holstebro (Ultimo september 2021 Regionshospitalet Gødstrup)

Region Midtjylland

Holstebro, Vestjylland

Indrykket
16-04-2021

Del dette job

Kontakt
Region Midtjylland
Lægårdvej 12A
7500 Holstebro
Kontakt
 
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-04-2021
Udløber
10-05-2021
Kviknummer
LJA-81968701
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed

Til en spændende stilling som overlæge i oftalmologi med mulighed for at præge og udvikle et fagligt miljø inden for alle grene af specialet søges pr. 1. september 2021 en engageret speciallæge, for hvem udvikling af nye og bedre muligheder for behandling er et dedikeret mål. For hvem læring og teamwork følges ad.

Er du til faglige udfordringer, og kan du få øje på perspektivet med at blive en del af en specialafdeling, der allerede nu forbereder at være en del af Det Nye hospital Vest i Gødstrup, har du alle muligheder hos os.

Vi er et hold af læger, sygeplejersker, optometrister, ortoptist og lægesekretærer, der tager imod øjenpatienter til diagnostik og behandling i den vestlige del af Region Midtjylland. Optageområdet er på ca. 500.000 indbyggere. Vi fungerer som specialafdeling med alle hovedfunktioner og har regionsfunktioner inden for kirurgisk behandling af glaukom, tårevejslidelser, vitreoretinale sygdomme samt behandling med VEGF-hæmmer af våd AMD, RVO og DME.

Endnu er vores forskningsaktiviteter relativt beskedne, men afdelingen har som mål at øge den kliniske forskningsaktivitet i takt med, at vi også får dig med på holdet og det nye 5000 km2 store forsknings- og uddannelsescenter i Vestdanmark - NIDO Danmark tages i brug i 2021.

Den lægelig normering er en ledende overlæge, 3 overlæger, 5 afdelingslæger, 2 1. reservelæger i hoveduddannelsesforløb og 2 introduktionslæger. Sammen har vi et godt og uformelt arbejdsklima, er fleksible og fordeler fagområderne mellem os. Vi lægger stor vægt på kvalitet i både arbejdsmiljø og behandlingen af vores patienter, og har derfor afsat midler til efteruddannelse.

Alt i alt tilbyder vi en bred faglig vifte af muligheder inden for specialet med oplæring og kollegial sparring inden for dem alle. Der er også mulighed for, at du kan specialisere dig i et eller flere grene af specialet. Aktuelt har vi særlig interesse i ansøgere med erfaring og kompetencer inden for kataraktkirurgi og medicinsk retina.  

Lyder det som noget for dig, ser vi frem til at høre fra dig eller modtage din ansøgning.

Regionshospitalet Gødstrup er under opførsel, og i september/oktober 2021 samler Hospitalsenheden Vest sine nuværende matrikler i det innovative og bæredygtige hospital i Gødstrup

For yderligere oplysninger er du velkommen til at rette henvendelse til oversygeplejerske og leder af Øjenafdelingen Dorte Banner Pedersen, tlf.: 29638960, e-mail: Dorte.Banner@rm.dk
Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende børneattest (og autorisation)

Stillings- og funktionsbeskrivelse

Ved ansøgning til overlægestillingen skal der gøres opmærksom på, at ansøger skal have 5 års ansættelse som speciallæge for at komme i betragtning, uden der skal søges dispensation

Ansøgningen må være os i hænde senest mandag den 10. maj 2021.
Samtaler forventes afholdt onsdag den 2. juni 2021.
 Læs mere om et job med drive, dygtige kolleger og muligheder på vest.rm.dk/job
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg nu
Lignende job

Mediehuset Herning Folkeblad A/S

Kulmosegård

Del dette job

Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Lægårdvej 12A
7500 Holstebro
Kontaktperson
 
Adresse
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-04-2021
Udløber
10-05-2021
Kviknummer
LJA-81968701
Jobtype
Fuldtid
Fag
Sundhed
Beliggenhed