Gem annonce

Pædagog eller ergoterapeut til demensafdeling på Toftebo

Herning Kommune

Herning, Vestjylland

Indrykket
04-09-2020

Del dette job

Kontakt
Herning Kommune
Elmegade 32, Hammerum
7400 Herning
Tlf
96282828
Kontakt
 
Tlf
-
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-09-2020
Udløber
21-09-2020
Kviknummer
LJA-81025348
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik

Har du energi, overskud og brænder du igennem med et positivt væsen? Kunne du tænke dig at være med til at udvikle Toftebos særlige tilbud til mennesker med demens? Så er det nu, du skal søge dit drømmejob!

Vi har en afdeling på Toftebo, som er noget særligt, og hvor et tværfaglige samarbejd er i fokus.
Vi vil derfor gerne udvide personalegruppen med pædagoger- og/eller ergoterapeuter, for at give borger med demens det bedste tilbud i vores region.

Vi bruger socialpædagogiske og sygeplejefaglige metoder i omsorgen og plejen. Hverdagen tilrettelægges individuelt ud fra de behov og ressourcer, den enkelte har. Da mange af beboerne ikke magter for mange stimuli, bærer de fysiske rammer præg af dette, så indretningen fremstår enkelt. Hyggen skaber vi gennem sanserne, som for eksempel duften af kanelsnegle i ovnen, højtlæsning, en buket syrener på bordet eller duften af en god kop kaffe.
Personalet er fagligt velfunderet og arbejder ud fra den enkelte beboers behov, og i dyb respekt for dennes livshistorie, personlighed og skader i hjernen. Der arbejdes med Marte Meo, som er en videobaseret metode, hvor anerkendelse, trivsel og livsglæde er i fokus. Samtidig er vi også på udkig efter nyt input, og nye faglige vinkler på opgaven – gerne fra psykiatrien. Du skal kunne lide at afprøve og udvikle i et tværfagligt fællesskab, gennem tillid og tryghed, med beboer og pårørende i centrum.


Som fagperson har du:

 • Personligt og fagligt overskud, en tydelig professionel identitet. Du har lyst og mod på, at være med til at nytænke, samt viljen og energien til det lange træk.
 • Erfaring med/interesse for mennesker med demens. Du er tydelig i ord og handlinger, tager ansvar og kan sætte grænser.
 • Lyst og evner til både pleje og pædagogik, til den dementer beboer med flere konkurrerende lidelser.
 • Du forstår vigtigheden i at inddrage og støtte de vigtigste mennesker i beboerens liv.
 • Evne til selvstændigt at planlægge og prioritere opgaver i en varieret og udfordrende hverdag, hvor det er vigtigt at være fagligt velfunderet.
 • Talent for at formidle og kommunikere mundtligt såvel som skriftligt, til kolleger og kontakter i og ud af huset.

Du vil få:
 • God, tydelig og tillidsfuld ledelse - engagerede og kompetente kolleger.
 • Et udfordrende job på en attraktiv arbejdsplads, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder, og hvor dagligdagen er præget af faglighed, kvalitet, humor og åbenhed.
 • Tværfagligt samarbejde – Også med lokale ergo- og fysioterapeuter fra TAK.
 • Vi er ambitiøse og vil tilbyde de demente den bedste behandling. Derfor forventer vi også, at du vil deltage i supervision og efteruddannelse i det omfang, der er behov for det.
 • Ugentlig arbejdstid på 32 timer, med dag og aftenvagter samt arbejde hver 3. weekend.

Du kan få yderligere oplysninger på kommunens hjemmeside, eller ved at ringe til Louise eller Jakob;
Assisterende Centerleder Louise Meedom tlf. 22 20 84 22 eller på mail: tofl5@herning.dk
Centerleder Jakob Skovbakke tlf. 96 28 58 01 eller på mail: jakob.skovbakke@herning.dk

Ansøgningsfristen er mandag den 21. september kl. 9, og vi holder samtaler i uge 39.

Du skal sende ansøgningen med uddannelsesbevis, udtalelser og øvrige relevante bilag via link i annoncen. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Toftebo- Centret er beliggende i Hammerum ved Herning, bestående af 55 plejeboliger fordelt på tre bo- enheder, hvoraf de fem lejligheder er midlertidige pladser og tre er ægtepar lejligheder. Den ene bo- enhed er et særligt tilbud til 10 demente borgere, som er visiteret til skærmet plejebolig. Der ud over er der tilknyttet 10 ældreboliger der ligger i tæt tilknytning til Toftebo-Centret, og personalet på Toftebo varetager alle plejeopgaver der er visiteret til disse beboere. I alt har vi 65 lejligheder. Kerneopgaven på Toftebo-Centret: ”Vi møder borgeren med faglighed, værdighed og engagement, så Toftebo er et godt sted at komme, bo og være”. Vi er omkring 70 tværfaglige medarbejdere. Primært sygeplejersker, assistenter og hjælpere. Tilbuddet er organiseret under Sundhed og Ældre i Herning Kommune.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Herning Kommune
Elmegade 32, Hammerum
7400 Herning
Tlf
96282828
Kontaktperson
 
Tlf
-
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-09-2020
Udløber
21-09-2020
Kviknummer
LJA-81025348
Jobtype
Fuldtid
Fag
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed
Gem annonce