Gem annonce

Pædagog til Buskelundskolen indskoling og SFO

Silkeborg Kommune

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
21-05-2024

Del dette job

Kontakt
Silkeborg Kommune
Buskelundtoften 5 1
8600 Silkeborg
Tlf
+45 20 28 97 36
Kontakt
Pia Nielsen
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2024
Udløber
23-06-2024
Kviknummer
LJA-85494842
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik

Buskelundskolen søger en pædagog til vores indskoling og SFO.

Vi søger en uddannet pædagog, som har et særligt hjerte for børn, der har brug for ekstra omsorg for at få en god hverdag i både skole og fritid – en pædagog som er nysgerrig på, hvordan vi kan skabe den bedste dag for alle børn. 

Stillingen er på fuld tid, med start fra 1. august 2024.

Din arbejdstid placeres i tidsrummet mellem kl. 6.30 og 17.00. Der er normalt i skoleugerne én lukkevagt til klokken 17.00, og én åbnevagt klokken 6.30, og de øvrige dage har man fri klokken 16.00.

Som pædagog på Buskelundskolen har du både en opgave i skoletiden og i fritiden. 

Vi arbejder tæt sammen i teams, og vi har en stabil og dygtig pædagogfaglig gruppe, som du bliver en del af. 

På Buskelundskolen er vi i skoletiden organiseret i en struktur, vi kalder Ude og Hjemme. Når man er hjemme, er det i en aldersblandet gruppe, og når man er ude arbejder vi med holddeling ud fra niveau, motivering og andre opdelinger som børnene inspirerer os til. 

Din opgave som pædagog i skoletiden vil være at understøtte børn, som har brug for en særlig indsats for at have en god dagligdag i fællesskabet

Du arbejder tæt sammen med et team og en primærvoksen om at skabe deltagelsesmuligheder for de børn, du løbende har ansvar for, og du får en tæt relation til både barnet og forældrene. Som en del af opgaven skal du lave observationer og udarbejde beskrivelser, så du kan vejlede og inspirere kollegerne til at udvikle den pædagogiske praksis for de børn, du har under dine vinger. 

I Fritidsdelen arbejder vi funktionsopdelt.

Vi har funktioner som er både ude og inde, vi har et skønt udeområde, gode muligheder for kreative aktiviteter, en hal og en sal til bevægelse, og i Caféen får børnene hver dag lidt at spise og hygger sig. Opgaverne og funktionerne i vores fritidsteam fordeles sådan, at man får mulighed for at specialisere sig i det, man har en særlig interesse for. Vi ser frem til, hvad du som vores nye kollega har lyst til at byde ind med i fritiden - det er kun fantasien der sætter grænser for, hvilke aktiviteter der kan sættes i gang.

På Buskelundskolen arbejder vi ud fra et dannelsesideal, kvalificeret selvbestemmelse, hvor vi i tæt samarbejde mellem lærer og pædagog sammen danner rammen om ”barnets hele dag”. Det kan du læse mere om på: https://buskelundskolen.aula.dk/ 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vi opfordrer til at tage kontakt til skolen, hvis du vil vide mere om jobbet, og hvis du har lyst til at besøge skolen. Kontakt skoleleder Pia Nielsen på tlf. 2028 9736 eller på mail pia.nielsen@silkeborg.dk.
 
Ansøgningsfrist søndag 23. juni 2024. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag 25. juni 2024 i tidsrummet fra kl. 17.00-22.00.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Hvis du indstilles til ansættelse i stillingen, vil der inden endelig ansættelsesaftale indgås, blive indhentet reference hos seneste arbejdsgiver og gerne hos flere. 
 
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.
 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Silkeborg Kommune
Buskelundtoften 5 1
8600 Silkeborg
Tlf
+45 20 28 97 36
Kontaktperson
Pia Nielsen
Adresse
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-05-2024
Udløber
23-06-2024
Kviknummer
LJA-85494842
Jobtype
Fuldtid
Fag
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed
Gem annonce