Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Funder-Kragelund Skole, afdeling Funder

Silkeborg Kommune

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
25-10-2019

Del dette job

Kontakt
Silkeborg Kommune
Funder Skolevej 3
8600 Silkeborg
Kontakt
 
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-10-2019
Udløber
15-11-2019
Kviknummer
LJA-76796970
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik

En engageret, inspirerende og fagligt velfunderet pædagog søges til Funder-Kragelund skole, afdeling Funder. Vi tilbyder en ambitiøs og udviklingsorienteret personalegruppe, der er optaget af i fællesskab at skabe de bedste rammer for elevernes læring og trivsel.
 
Funder-Kragelund Skole er én skole med flere afdelinger på to matrikler. I øjeblikket er vi midt i en spændende proces omkring videreudvikling af vores fælles skole og midt i en stor renoverings- og ombygningsproces.
 
Funder-Kragelund skole har pt. i alt 500 elever.
 
På Funder-Kragelund skole arbejder vi med at udfordre rammerne og organisationsformerne. Vi har høj grad af samarbejde omkring målsætning, planlægning og udførelse af undervisningen.
 
Vi har gennem de seneste år haft stort fokus på bl.a.:

  • Ledelse af læreprocesser og klasseledelse – at gå fra undervisning til synlig læring. I denne forbindelse også opbygget en systematik omkring feedback-samtaler i et PLF.
  • En varieret og motiverende skoledag.
  • Skolens Rum - vores læringsmiljøer.
I samarbejde med skolebestyrelsen er det besluttet, at vores indskoling og mellemtrin i begge afdelinger arbejder med aldersblandede børnegrupper. Det forventes derfor også, at nye medarbejdere til skolen ser fordele ved bevidst at arbejde med forskellige organiseringsformer og indgår med engagement i en aldersintegreret organisering.
 
Ansøgerne skal brænde for arbejdet mod Funder-Kragelund Skoles vision om at skabe de bedste vilkår for vores elevers læring og trivsel samt være aktive medspillere i forhold til Silkeborg Kommunes Mindset for Inklusion. Vi søger en pædagog til en 37 timers stillinger, til undervisning af elever med adfærd, kontakt og trivselsudfordringer, og som i perioder har brug for særligt tilrettelagte læringsforløb både i og uden for klassen.
 
Vi søger en pædagog, der mestrer et stærkt relationsarbejde, og som er motiveret for at arbejde udviklingsorienteret med stort fokus på den enkelte elevs læringspotentiale og med fokus på læringsprogression. Vi lægger stor vægt på, at du er indstillet på et meget tæt samarbejde med de andre fagprofessionelle både internt i afdelingen, på begge matrikler samt vores eksterne samarbejdspartnerne.
 
Vi ser meget gerne, at du har erfaring med elever med specifikke vanskeligheder og endvidere har kompetencer inden for området. Erfaring med børn på mellemtrin og udskolingen er en fordel.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Hanne Høj på tlf. 89 70 21 33 eller skoleleder Charlotte Juhl Andersen på tlf. 60 51 13 48.
 
Ansøgningsfrist fredag 15. november 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag 19. november.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.
 
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Silkeborg Kommune
Funder Skolevej 3
8600 Silkeborg
Kontaktperson
 
Adresse
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-10-2019
Udløber
15-11-2019
Kviknummer
LJA-76796970
Jobtype
Fuldtid
Fag
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed