Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til Timring Læringscenter

Herning Kommune

Herning, Vestjylland

Indrykket
10-09-2019

Del dette job

Kontakt
Herning Kommune
Birkmosevej 24, Timring
7480 Vildbjerg
Kontakt
 
7480 Vildbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2019
Udløber
07-10-2019
Kviknummer
LJA-75512536
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik, Forskning og udvikling, Ledelse

Brænder du for børns læring og trivsel, så er denne stilling noget for dig!
Timring Læringscenter består af skole, SFO og børnehave og er organisatorisk forankret i Center for Børn og Læring i forvaltningen Børn og Unge.
Som pædagogisk leder er du ansvarlig for den daglige ledelse i børnehaven og den pædagogiske udvikling i vores SFO.

Hvem er du?
Vi søger en pædagogisk leder, som er synlig og dialogskabende i forhold til forældre, børn og medarbejdere. Du har en anerkendende og åben tilgang til mennesker omkring dig. Du er en stærk teamplayer i ledelsen og kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Du forstår og benytter humor og kan skabe en god stemning omkring dig.

Du er løsningsorienteret, har øje for at inddrage medarbejderne i beslutninger og har en helhedsorienteret tilgang. Du en dygtig organisator, der kan planlægge og tilrettelægge arbejdet, så vores arbejdsprocesser er hensigtsmæssige og effektive.

Det er væsentligt for os, at du har interesse i og bidrager positivt til Timring Læringscenters samspil med lokalsamfundet.

Timring som samfund
Timring er et stærkt og samarbejdende lokalsamfund, som er placeret i naturskønne områder, med masser af muligheder for de lokale. Du kan læse mere om Timring og som samfund i stillingsprofilen.

Hvem er vi?
Læringscentret har siden 2012 haft fælles ledelse og bestyrelse. Den pædagogiske leder refererer til skolelederen, som er overordnet leder. Det er vores vision, at bibeholde og videreudvikle en rød tråd for vores ca. 140 børn fra børnehave til 6. klasse, hvor vi alle arbejder sammen om og med vores børn og forældre.

Vi arbejder ud fra Herning Model Dagtilbud/Skole, hvor den anerkendende tilgang og den analytiske systematik er bærende i det daglige arbejde. Herning Model er inspireret af bl.a. DUÅ og andre vidensbaserede pædagogiske tilgange. Det ønsker vi at fastholde, så børnene kommer til at opleve struktur og sammenhæng gennem deres tid i Timring Læringscenter.

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om stillingen i den her tilknyttede Job- og kompetenceprofil.

institutionens hjemmeside, skolens hjemmeside og Læringscenter kan du læse mere om vores principper og om læringscentret. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen kan henvendelse ske til skoleleder Lene Karbo på tlf. 9628 7792/4010 5466 eller bestyrelsesformand Lena Holt Lavrsen på tlf. 6075 2336.

Vi viser gerne vores Læringscenter frem, og det er et krav at have besøgt skolen for at komme i betragtning til stillingen. For aftale om besøg kontaktes Lene Karbo.

Løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse pr. 1. december 2019. Løn- og ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst.

Ansættelsesprocedure
Ansøgning vedlagt CV og eksamensbeviser samt øvrige relevante bilag sendes elektronisk via linket på højre side. Ansøgningsfristen er den 7. oktober kl. 8.00.

Der afholdes ansættelsessamtaler den 24. oktober fra kl. 14.00. I forbindelse med rekruttering til lederstillinger i Herning Kommune vil der blive anvendt personprofilanalyse.

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Herning Kommune
Birkmosevej 24, Timring
7480 Vildbjerg
Kontaktperson
 
Adresse
7480 Vildbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2019
Udløber
07-10-2019
Kviknummer
LJA-75512536
Jobtype
Fuldtid
Fag
Undervisning og pædagogik, Forskning og udvikling, Ledelse
Beliggenhed