Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk leder til udskolingen på Lind Skole

Herning Kommune

Herning, Vestjylland

Indrykket
15-09-2020

Del dette job

Kontakt
Herning Kommune
Skolevænget 17, Lind
7400 Herning
Tlf
96282828
Kontakt
 
Tlf
-
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
06-10-2020
Kviknummer
LJA-81090640
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik

Har du blik for ledelse med hoved, hænder og hjerte i de rette proportioner, er du måske vores nye kollega
Vores pædagogiske leder er blevet skoleleder på en anden skole, og derfor skal vi have fundet en ny pædagogisk leder til ledelsesteamet på Lind Skole i Herning Kommune.
Er du klar til et spændende job som pædagogisk leder, hvor du sammen med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere fortsætter udviklingen af vores fantastiske skole?

Har du mod på den næste udfordring, hvor både din pædagogiske faglighed, dine gode ideer og dine ledelseskompetencer kommer i spil?
I vores ledelsesteam har vi brug for en teamplayer, som både kan udfordre os og tør forstyrre vores vanetænkning, så vi kan kvalificere vores fælles mål om, at alle børn bliver til ”nogen”, og at alle børn trives og bliver så dygtige, som de kan. Vi er optaget af at ”åbne nye døre” for at skabe skole, så vores elever har mod og kompetencer til at forme fremtiden.

Vi har en stolt og ambitiøs skolekultur, hvor vi får vi energi af at løfte i flok, og vi går ikke af vejen for et godt grin.
På en stor skole som Lind Skole er der heldigvis aldrig to dage, der er ens. Derfor søger vi en person, som er klar til at gribe de bolde, som hverdagen bringer. Det er balancekunst på højt plan.

Har du lyst til at vide mere
Vi har udarbejdet en stillingsprofil, som du kan læse mere om.
Du er også velkommen til at henvende dig til skoleleder Lisbeth Noe på 29 36 01 12. Vi viser dig gerne rundt på skolen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst og forhåndsaftale. Vi håber, at vores nye leder kan tiltræde 1. december 2020

Ansættelsesprocedure
Sidste frist for ansøgning er onsdag den 6. oktober 2020
Første samtalerunde gennemføres mandag den 19. oktober og anden samtalerunde mandag den 26. oktober. Begge dage fra kl. 15.

Når der rekrutteres ledere i Herning Kommune, suppleres samtaleforløbet med en personprofil. For de kandidater, der inviteres til anden samtalerunde, vil Lis Rosenkilde fra HR og Organisation være ansvarlig for den opgave. Før endelig ansættelse indhenter Herning Kommune referencer og børneattest.
Ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og øvrige relevante bilag sendes elektronisk via linket på denne side.

Ansættelsesudvalget vil bestå af skolens ledelse, 2 medarbejderrepræsentanter, 2 bestyrelsesmedlemmer og Lis Rosenkilde fra HR og Organisation.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Herning Kommune
Skolevænget 17, Lind
7400 Herning
Tlf
96282828
Kontaktperson
 
Tlf
-
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
06-10-2020
Kviknummer
LJA-81090640
Jobtype
Fuldtid
Fag
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed