Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogmedhjælper søges til vuggestuen i Skovmusen i Oksbøl

Varde Kommune

Varde, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
29-10-2020

Del dette job

Kontakt
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde
Tlf
79947496
Kontakt
 
6800 Varde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-10-2020
Udløber
19-11-2020
Kviknummer
LJA-81323862
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik

Vi søger en frisk og initiativrig pædagogmedhjælper til vuggestuen i Skovmusen pr. 1. december 2020 med 37 timer pr. uge. Stillingen er midlertidig frem til den 31.7.2021. Der ansættes løbende, indtil pædagogmedhjælperen med de rette kompetencer er fundet.

Børnehaven Skovmusen er en afdeling under Dagtilbuddet Vest, som består af; Børnehaven Svalehuset, Mælkevejen i Nørre Nebel og Outrup Børnehave.

Vi er en faglig kompetent og engageret personalegruppe, der lægger vægt på en kontinuerlig udvikling af vores faglige kompetencer i forhold til at tilbyde et anerkendende, spændende og stimulerende læringsmiljø for alle børn. Vi lægger vægt på åbenhed, ærlighed og den gode stemning i samarbejdet.

Skovmusen er en aldersintegreret skov-og natur børnehave med børn i alderen 0-6 år og er fordelt på 2 matrikler. Skovmusen tilhører de 0-5-årige og Skovhytten er forbeholdt førskolebørnene det sidste år i deres børnehaveliv. Vi har mulighed for at gøre brug af lokaler på Samuelsgården samt gymnastiksalen på Blåvandshuks Skole.

Stillingen er fortrinsvis i vuggestueafdelingen hos de 0-2-årige.

Vi er kendetegnede ved at have fokus på et aktivt udeliv, glæde og humor i samværet, givtige fællesskaber, tydelig og troværdig kommunikation.

Udelivet er højt prioriteret. Vi er omgivet af fantastiske omgivelser som skov, sø, eng og mark og vores legeplads med mudder, vand, huler, jordvold, klatretræer m.m. bliver brugt dagligt. Naturen er for os et enestående læringsrum, som kalder på børns bevægelser og sanser. Vi følger de 4 årstider og alt hvad naturen byder på af uforudsigelige oplevelser og som udgangspunkt er hver dag en “turdag”.

Vi arbejder i aldersopdelte grupper og har dagligt gruppetid fra kl. 9.30 - 14.00. Det giver mange muligheder og god tid til længere ture med fordybelse og nærvær. Vi benytter ofte de offentlige transportmidler.     

I vuggestuen er gruppetiden fra kl. 9.00 - 11.00.

Tilbagevendende begivenheder og traditioner som cykelture, koloni, høstcafe, arbejdsdage m.m. har stor værdi for børn, forældre og personalet.

Vi har fokus på kvaliteten i samværet/relationen fremfor produkt og kvantitet.
Vi vægter fleksibilitet og spontanitet meget højt.

Vi har følgende forventninger til dig som pædagogmedhjælper:

  • Du arbejder og kommunikerer ud fra et anerkendende menneskesyn i samspillet og relationen med børn, forældre, kolleger og andre samarbejdspartnere
  • Du kan arbejde selvstændigt med en mindre børnegruppe
  • Du har en synlig drivkraft til at planlægge og tage initiativ til pædagogiske aktiviteter – både i og udenfor gruppetiden
  • Du tør sætte dig selv i spil og har overblikskompetence
  • Du deltager aktivt på gruppe- og personalemøder
  • Du har it-kompetencer til at arbejde med iPad og computer ift. information til forældre på Tabulex, brug af Varde Kommunes mailsystem og udarbejdelse af dokumentation
  • Du er fleksibel og omstillingsparat ift. arbejdstider

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte Daglig leder Hanne Sandholm på mobil nr. 53 61 11 04. Du er også velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Marianne Morsing Hansen på tlf. nr. 50 70 28 62.

Ansøgningsfristen udløber den 19.11.2020.
 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med FOA.

Send din ansøgning via nedenstående link.
 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde
Tlf
79947496
Kontaktperson
 
Adresse
6800 Varde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-10-2020
Udløber
19-11-2020
Kviknummer
LJA-81323862
Jobtype
Fuldtid
Fag
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed