Gem annonce

Pladsmedarbejder

Bygma Herning

Indrykket
03-05-2022

Del dette job

Kontakt
Karl Ejnar Grønkjær Jørgensen
Tlf
23709180
Mørupvej 17
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2022
Udløber
29-05-2022
Kviknummer
331135450
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bygge og anlæg, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Lagerassistent
Lagerarbejder
Lagermedarbejder
Lagerekspedient
Sprog
Dansk Læse/ tale

I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Pladsmedarbejder til Bygma Herning

Vi søger en pladsmedarbejder til vores nathold i Bygma Herning, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Jobbet

Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluklister. Samtidig får du opgaver med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt med de rigtige varer på det rigtige sted! Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?

Hvis du vil være pladsmedarbejder i Bygma, forventer vi, at du:

  • altid er klar til at hjælpe dine kolleger

  • forstår at et effektivt lager kræver orden og struktur

  • ved at en byggeplads kræver leverancer til tiden

  • har truckcertifikat og kørekort

Vi tilbyder

I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø. Desuden tilbyder vi, at du kan udvikle dig ved at skifte mellem forskellige funktioner på lageret.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale BygMakkere, der løfter i flok hver dag, over hele landet, som ét samlet hold. Samtidig giver vi dig plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier. Du får en konkurrencedygtig løn, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du se dig selv hos os?

Søg jobbet via vores hjemmeside: bygmajob.dk. Fristen er 29. maj 2022. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning vi glæder os til at høre fra dig.

Tiltrædelse hurtigst muligt. I Bygma Herning vil du få 49 kolleger og refererer til kørselsleder Karl Ejnar Grønkjær Jørgensen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Karl på 2370 9180.

Om Bygma

Bygma Herning, der beskæftiger 52 ansatte, er en afdeling i Bygma A/S, der er en landsdækkende kæde med 55 selvstændige forretninger, som beskæftiger godt 1.300 ansatte. Bygma A/S er et datterselskab i Bygma Gruppen A/S, der beskæftiger ca. 2.150 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet, med aktiviteter inden for salg og distribution af materialer til byggeriet. Med en samlet omsætning på ca. 7,0 mia. DKK hører Bygma Gruppen A/S til blandt de største i branchen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

MAS-HØVIK A/S

Del dette job

Kontaktperson
Karl Ejnar Grønkjær Jørgensen
Tlf
23709180
Adresse
Mørupvej 17
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2022
Udløber
29-05-2022
Kviknummer
331135450
Jobtype
Fuldtid
Fag
Bygge og anlæg, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Lagerassistent
Lagerarbejder
Lagermedarbejder
Lagerekspedient
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce