Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Plastmagere søges til Gibo Plast i Skjern

TEMP TEAM A/S

Ringkøbing-Skjern, Vestjylland

Indrykket
30-10-2019

Del dette job

Kontakt
TEMP TEAM A/S
Bredgade 11, 2
6900 Skjern
Tlf
97216921
Kontakt
 
6900 Skjern
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-10-2019
Udløber
29-11-2019
Kviknummer
LJA-76920272
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Industri & Håndværk, Energi

Er du uddannet plastmager og/eller har du erfaring med ekstrudering? Ønsker du fast arbejde i en virksomhed i vækst, som har et godt arbejdsmiljø, og hvor kollegerne passer godt på hinanden? Så læs gerne nedenstående.

Vi henviser til præsentationen af virksomheden samt stillingen, som du kan se ved at trykke på nedenstående link:

https://dreambroker.com/channel/s7ed97e2/k68halhn

Til tre nyoprettede faste stillinger i ekstruderingsafdelingen, søger vi en medarbejder til hvert skift, til henholdsvis dag-, aften- og nathold.
Aften- og nathold er fire-dages uge fra mandag til torsdag.

Da der er tale om en ny afdeling under opbygning, forventes det, at du vil deltage engageret i den nødvendige proces med at udvikle virksomheden med ekstrudering.

Blandt opgaverne kan følgende nævnes:

  • Tilsyn og vedligeholdelse af kørende produktion på fem maskiner samt værktøjsskift af forskellig art
  • Sikkerheds- og kvalitetssikring
  • Problemløsning på kørende produktion
  • Optimering af produktion


Derudover vil der forekomme en række andre ad hoc-opgaver

Kvalifikationer og kompetencer
Du er faglært plastmager med flere års relevant erfaring inden for profil- og folieekstrudering eller som minimum tillært med et solidt kendskab til området.

Du har et indgående kendskab til processerne omkring ekstrudering og du kan arbejde selvstændigt og træffe beslutninger på foreliggende grundlag.

Derudover er du fleksibel og har en god ordens- og kvalitetssans.
Du har en positiv indstilling og får her chancen for at være en del af teamet og være med til at præge din egen hverdag med dine bidrag.

Praktiske oplysninger
Har du lyst til at blive en del af en struktureret og velkørende produktion, har øje for detaljen og brænder for at levere en god service samt sætter en ære i at aflevere et ordentligt stykke arbejde, opfordrer vi dig til at søge stillingen.

Du søger stillingen ved at trykke ”Ansøg her” nedenfor, hvor det er vigtigt, at du vedhæfter et opdateret CV. Derudover skal du vedhæfte en kort note om, hvorfor du mener, at du er den rette til stillingen samt om du er interesseret i dag-, aften- eller natarbejde.

Løn er efter kvalifikationer og arbejdssted i Skjern.

Søg gerne hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale og fjerner opslaget, når vi har fundet de rette kandidater.

Ansøgning sendes via:

https://temp-team.dk/job-detaljer/produktfremstilling-og-forarbejdning-plastmagere-s%C3%B8ges-til-gibo-plast-i-skjern-3347/

Gibo Plast A/S er en verden af plast og know how Vores fokus på løsninger og kvalitet har sammen med vedvarende investeringer i avanceret robotteknologi og nye maskiner løftet os til en førende position i Skandinavien inden for vakuumformning. En position der forpligter.

TEMP-TEAM A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med 11 lokale afdelinger fordelt i Danmark. Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder. Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.                                               

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation
TEMP TEAM A/S
Bredgade 11, 2
6900 Skjern
Tlf
97216921
Kontaktperson
 
Adresse
6900 Skjern
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-10-2019
Udløber
29-11-2019
Kviknummer
LJA-76920272
Jobtype
Fuldtid
Fag
Industri & Håndværk, Energi
Beliggenhed