Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionschef

Konceptas A/S

Indrykket
08-03-2019

Del dette job

Kontakt
Kim Sangild
Tlf
40216661
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2019
Udløber
27-03-2019
Kviknummer
329974286
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Marketing, Media
Stillingsbetegnelse
Produktionschef
Erfaringer - I højere grad
Projektkoordinering, marketing
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger en struktureret produktionschef

med det overordnede overblik over bureauets opgaver

 

Du vil få en central rolle i planlægning og optimering af bureauets kreative opgaveflow både grafisk og digitalt. Derudover får du ansvaret som tovholder på nogle af vores største kunder, samt det overordnede ansvar for korrekt intern placering af

online og offl ine opgaver, så alt leveres til vores kunder i høj kvalitet og til den aftalte tid.

 

OM JOBBET

  • Du skal i det daglige kunne give vores kunder et konstruktivt modspil og sparring omkring opgaverne. Det er dit ansvar at styre projekterne i mål inden for aftalt tid samt vejlede vores kunder hele vejen igennem processen.

  • Du er detaljeorienteret og kender til vigtigheden af korrekt timeregistrering; og du får ansvaret for bureauets tidsregistreringssystem.

  • Du har den daglige kontakt til leverandører og husets økonomiafdeling, og har ansvaret for afslutning af opgaver og slutfakturering til kunder.

  • Du er bureauets omdrejningspunkt - såvel internt som eksternt - og kan forstå at navigere inden for de rammer, der udstikkes i samarbejdet med vores adm. direktør og Mediehusets kommercielle direktør.

 

OM DIG

Vi ønsker en produktionschef, som har en del års brancheerfaring inden for kommunikation, reklame og PR, eller har erfaring fra reklame- og/eller webbureau. Du kender til spillereglerne inden for reklamebranchen og kan holde mange bolde i

luften på samme tid og sikre, at intet tabes på jorden. Det er en stor fordel, hvis du har en uddannelse inden for kommunikation og marketing. Kemi er altafgørende, og du kommer til at indgå i et team, hvor tonen er uformel.

 

Desuden forventer vi, at

  • du brænder for at holde struktur og mister aldrig overblikket, selv i pressede situationer.

  • du kan lede og koordinere mange forskelligartede kundeprojekter.

  • du skal være et udpræget ordensmenneske og skal kunne overholde aftaler, de aftalte priser og fastholde en høj kvalitet og så skal du trives med at arbejde med kreative kolleger, der kan være lidt mindre strukturerede, end du er.

  • du skal have tilstrækkelig autoritet og gode samarbejdsevner til at se værdien i et udviklende/tæt teamwork med kunder, ADere, grafi kere, onlinespecialister, tekstforfattere og konsulenter.

  • du skal kunne beherske kunsten at få mennesker med forskellige kompetencer til at nå det optimale resultat; sammen.

 

OM OS

Konceptas er et full-service digitalt og grafi sk reklamebureau med 12 medarbejdere. Vi er et datterselskab af Mediehusene Midtjylland, og har domicil i Mediehuset i centrum af Herning sammen med ca. 120 kolleger, der alle arbejder med formidling

og kommunikation. Derudover har vi tilknyttet en række strategiske samarbejdspartnere. Vi samarbejder med en bred vifte af mindre, mellemstore og store virksom heder samt offentlige institutioner.

 

Vi får ting til at ske effektivt og altid i øjenhøjde med kunderne!

 

Løn efter kvalifi kationer. Tiltrædelse 1. maj 2019.

 

Fremsend din ansøgning vedlagt bilag og evt. relevante referencer hurtigst muligt og senest 18. marts 2019 til tnm@konceptas.dk.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til kommerciel direktør Kim Sangild, tlf. 4021 6661.

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Kim Sangild
Tlf
40216661
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2019
Udløber
27-03-2019
Kviknummer
329974286
Jobtype
Fuldtid
Fag
Marketing, Media
Stillingsbetegnelse
Produktionschef
Kompetencer
Projektkoordinering, marketing
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed